Toata postea lui Isus a fost povestita de apostolii lui Isus si scrisa de scriitorii acelor vremuri! Apoi preluata de cei care au scris biblia!
Apostolul Pavel a devenit a apostol dupa moartea lui Isus, dupa ce insusi Isus la strigat din cer si l-a intrebat: De ce ma prigonesti? -Cine esti Doamne sa cred in tine? Si i s-a facut cunoscut! De atunci a devenit apostol! Inainte de asta era un om de vaza, un fel de sef, nu stia nimic despre Isus sau Dumnezeu, nu le dadea importanta, de aceea nu a vrut sa-l cunoasaca nu ca n-ar fi putut! Pentru el Isus era un cersator, nimic altceva!
Marii scriitori de atunci nu au scris despre Isus ca nu-l Considerau important, cu atat mai putin Dumnezeu! Nu-l Cunosteau, nu stiau ca El este Mesia...
Era ca si in ziua de azi: cine ii da importanta unui om care arata ca un cersetor si vorbeste pe strada?
Apoi nu i-au gasit ramasitele omenesti ca El dupa ce a murit rastignit a inviat si s-a inaltat la cer cu trup cu tot, ce ramasite sa gaseasca? Se vede clar ca nu stii nimic despre Isus...
Învierea e ceva ce El a avut după moarte iar tu nu o sa o ai niciodată trist.
Care stie doar sa aiba ura fata de creștinii ortodoxi si de Dunnezeu iisus hristos maica domnului.Din nou dispari satano!
Esti gelos ca iisus hristos e iubit si are multi oameni si tu nu o sa fi iubit niciodată.
Razi ca un bou dar iti spun de acum ca o sa iti curga mucii de nu o sa mai poti sa respiri si lacrimi de o sa orbesti daca o sa ai o boala grava si foarte grea sau un accident sau o situație horror
A turbat necuratu din tine ce trist.Foarte trist să aibă lumea ghinionul sa aiba draci fatati ca tine
Câinele turbat de la poarta o sa miroasă ca la piata de chinezi!
Vad ca esti cam tare in gura, ia da-mi instagramu tau sa vorbim acolo pe apel
Ti-e fricaa acum nebunuleeee vorbesc serios ma, daca tot esti tare in gura, da-mi instagramul tau sa vorbim
M a facut un cretin de 15 ani sa imi fie rau pfff iti trimit acum contul meu special pentru ce i ca tine ca mai ai de așteptat trenul iadului din pacate
Http://www.patience-is-a-virtue.org/ asta e site ul meu special facut pentru ce i care așteaptă ca tine iadu poate gasesti ceva mișto printre postari
Eu ti-am cerut sa imi dai instagramul tau, sau esti analfabet functional si nu stii sa citesti?
Nu stii frate sa astepti? Acolo e site ul unde ascund toate conturile mele de contact.Adteapta!
Cand apare sa imi trimiti iar un comentariu de rahat.Acum valea!
Stiu vrajeala cu site u ala, te tine vreo 30 de minute degeaba, macar de faceai ceva mai inteligent, dar na..la ce sa ma astept de la un cre(s)tin
Care e analfabetu care nu stie ca oamenii isi creeaza site uti cu blog uri personale? Titlul e special pentru ce i ca tine.Patience is a virtue mă întreb ce concluzie o sa ai la finalul vietii trist.M am plictisit de tine dispari drace! N am timp de fetusi de draci ca tine.Sa te blesteme Dumnezeu ai spurcat prea mult timpul meu
N-ai curaj sa imi trimiti instagramu? impertinentule indoctrinat, mars de la mine de pe postari
Sa trimiți numarul tau aici de whats app daca esti asa curajos
chuckmanson întreabă:
Cipi1212 întreabă: