| RazzMTB a întrebat:

Stiti care e problema cu individul evreu Yeshua Emanuel?

Niciunul dintre presupusii martori oculari nu l-a intalnit vreodata pe Iisus. Nici macar Pavel, ale carui scrisori au stat la baza miscarii crestine—nu a primit evanghelia de la vreun om, nici nu i-a fost invatata, ci a primit-o prin revelatie de la Iisus Hristos (Galateni 1:12), asa cum este explicat in Faptele Apostolilor 9.

Pe parcursul intregii vieti a lui Iisus, nimeni nu a scris nimic despre miracolele sale, despre ceea ce a spus sau despre actiunile adeptilor sai. Au existat multi scriitori, filozofi, istorici si comentatori din secolul I, cum ar fi Petronius, Seneca, Martial si Quintilian, care ar fi avut motive intemeiate sa-l observe pe Iisus, dar nu au facut-o. Nu avem nici trupuri, nici morminte, nici ramasite fizice, nici scrisori, nici inscriptii, nimic care sa fie considerat dovada.

Chiar si respectatul scriitor evreu Philo din Alexandria, care a trait in perioada in care se presupune ca a trait Iisus si a fost unul dintre cei mai bogati si mai bine conectati cetateni ai Imperiului, nu mentioneaza nimic despre Hristos, crestini sau crestinism in scrierile sale voluminoase.

Aveti argumente pro sau contra?

35 răspunsuri:
| lpavel a răspuns:

Toata postea lui Isus a fost povestita de apostolii lui Isus si scrisa de scriitorii acelor vremuri! Apoi preluata de cei care au scris biblia!
Apostolul Pavel a devenit a apostol dupa moartea lui Isus, dupa ce insusi Isus la strigat din cer si l-a intrebat: De ce ma prigonesti? -Cine esti Doamne sa cred in tine? Si i s-a facut cunoscut! De atunci a devenit apostol! Inainte de asta era un om de vaza, un fel de sef, nu stia nimic despre Isus sau Dumnezeu, nu le dadea importanta, de aceea nu a vrut sa-l cunoasaca nu ca n-ar fi putut! Pentru el Isus era un cersator, nimic altceva!
Marii scriitori de atunci nu au scris despre Isus ca nu-l Considerau important, cu atat mai putin Dumnezeu! Nu-l Cunosteau, nu stiau ca El este Mesia...
Era ca si in ziua de azi: cine ii da importanta unui om care arata ca un cersetor si vorbeste pe strada?
Apoi nu i-au gasit ramasitele omenesti ca El dupa ce a murit rastignit a inviat si s-a inaltat la cer cu trup cu tot, ce ramasite sa gaseasca? Se vede clar ca nu stii nimic despre Isus...

| RazzMTB explică (pentru lpavel):

Prietene, Isus a fost un individ de meserie tamplar, ce inviere visezi? hai ca iti dau si eu sute de exemple de invieri din alte mitologii, care preceda crestinismul laughing deci tot nu m-ai convins

| iHATEIDIOTS a răspuns (pentru RazzMTB):

....esti un prost

Ce treaba are meseria lui cu învierea?

Învierea e ceva ce El a avut după moarte iar tu nu o sa o ai niciodată trist.

Esti doar un drac frustrat

Care stie doar sa aiba ura fata de creștinii ortodoxi si de Dunnezeu iisus hristos maica domnului.Din nou dispari satano!

Esti gelos ca iisus hristos e iubit si are multi oameni si tu nu o sa fi iubit niciodată.

| iHATEIDIOTS a răspuns:

Razi ca un bou dar iti spun de acum ca o sa iti curga mucii de nu o sa mai poti sa respiri si lacrimi de o sa orbesti daca o sa ai o boala grava si foarte grea sau un accident sau o situație horror

| iHATEIDIOTS a răspuns:

Totu e un test.Crede si nu cerceta.Multi il pica.

| RazzMTB explică (pentru iHATEIDIOTS):

Marș ba in pl mea sa ii dau la mumu lu hristos si tie

Iti tai si pla de rămâi eunuc toata viata drace

A turbat necuratu din tine ce trist.Foarte trist să aibă lumea ghinionul sa aiba draci fatati ca tine

O să te pășești de o să uiti si mumu tau din cap

Câinele turbat de la poarta o sa miroasă ca la piata de chinezi!

Vad ca esti cam tare in gura, ia da-mi instagramu tau sa vorbim acolo pe apel

112

Ti-e fricaa acum nebunuleeee laughing laughing laughing vorbesc serios ma, daca tot esti tare in gura, da-mi instagramul tau sa vorbim

| iHATEIDIOTS a răspuns:

M a facut un cretin de 15 ani sa imi fie rau pfff iti trimit acum contul meu special pentru ce i ca tine ca mai ai de așteptat trenul iadului din pacate

laughing laughing laughing ia-ti pastilele tataie ca esti frustrat rau

Http://www.patience-is-a-virtue.org/ asta e site ul meu special facut pentru ce i care așteaptă ca tine iadu poate gasesti ceva mișto printre postari

Eu ti-am cerut sa imi dai instagramul tau, sau esti analfabet functional si nu stii sa citesti?

Nu stii frate sa astepti? Acolo e site ul unde ascund toate conturile mele de contact.Adteapta!

| iHATEIDIOTS a răspuns (pentru iHATEIDIOTS):

Cand apare sa imi trimiti iar un comentariu de rahat.Acum valea!

Stiu vrajeala cu site u ala, te tine vreo 30 de minute degeaba, macar de faceai ceva mai inteligent, dar na..la ce sa ma astept de la un cre(s)tin

Care e analfabetu care nu stie ca oamenii isi creeaza site uti cu blog uri personale? Titlul e special pentru ce i ca tine.Patience is a virtue mă întreb ce concluzie o sa ai la finalul vietii trist.M am plictisit de tine dispari drace! N am timp de fetusi de draci ca tine.Sa te blesteme Dumnezeu ai spurcat prea mult timpul meu

N-ai curaj sa imi trimiti instagramu? impertinentule indoctrinat, mars de la mine de pe postari

| RăzvanMofobth a răspuns (pentru RazzMTB):

Sa imi trimiti numărul tau de whats app aici

| RăzvanMofobth a răspuns (pentru RazzMTB):

Sa trimiți numarul tau aici de whats app daca esti asa curajos

| RăzvanMofobth a răspuns (pentru iHATEIDIOTS):

Sigur vor vrea multi sa vorbească cu tine

Întrebări similare