Am ras cu lacrimi. Este perfect adevarat. Mare parte a barbatilor si femeilor sunt asa. Sigur ca sunt si barbati care comunica mai bine si sunt buni observatori ( ca si Allan Pease ) dar si femei (cel putin eu cunosc macar una) care se descurca foarte bine atat in trafic, conducand masina cat si orientandu-se pe harta / de altfel este controlor de trafic aerian. Totusi recunosc ca celor mai multe dintre noi li se potriveste ca o manusa descrierea facuta. Parca ma si vad cu harta in mana Cat priveste aproape orice intrebare adresata barbatilor - femeile cred ca asa se implica in viata lor, aratandu-le in felul acesta ca le pasa. Daca barbatii ar face si ei la fel, ar fi interesati sau macar ar parea interesati de ceea ce i se intampla unei femei, comunicarea ar fi mult mai buna si multe certuri ar putea fi evitate. Totusi de acum inainte o sa tin cont de aceasta prelegere si am sa incerc sa reduc totul la chestii simple care se necesite o rezolvare si un raspuns de acest gen. Cred ca si sotul meu va fi fericit o perioada... asta pana nu uit
Doamne, cat am ras! Este foarte adevarat tot, ce s-a spus in filmulet! @mariana, iti multumesc pentru aceasta postare. Mi-ai facut ziua mai frumoasa. Si ca sa n-o mai lungesc, o sa spun doar atat: citind comentariile, am avut senzatia, ca rroxi44 a vorbit in locul meu, parca mi-a citit gandurile. Un raspuns foarte complet si la obiect!
O zi buna tuturor!