| TeoPT a întrebat:

Stiti careva unde pot gasi modele de subiecte pentru Examenul de corigenta la fizica (clasa a VIII-a)?

Na, dau si fundita aia nenorocita. Ca in ziua de azi pe TPU daca nu scrii ca dai funda astepti mult si bine sa iti raspunda cineva.

Multumesc.

3 răspunsuri:
ardnaxur1961
| ardnaxur1961 a răspuns:

Nu gasesti nicaieri asa ceva. Subiectele pentru examenul de corigenta sunt facute de profesorul cu care dai corigenta. Si cele de la scris, si cele de la oral. Si, in niciun caz, nu le pune nimeni pe net. Bafta!

| TeoPT explică:

Omule, eu de abia acum am trecut clasa a VIII-a, nu am avut eu nevoie de ele, eu am media 10 la fizica, asa cum i-am zis si lu ardnaxur1961 dar nu m-a crezut. Aveam nevoie pentru bunica mea care in 43 de ani de cand e in invatamant n-a mai avut corigenti si vroia sa vada un model de examen de corigenta, ca sa stie cum sa il structureze pentru elevii ei. Dar acum e cam tarziulaughing

| spot a răspuns:

Salve. nu cred ca o sa gasesti modele pentru ca vorba lui ardnaxur1961 sunt facute de profesori. cel mai bine invata si fa-ti fituici pe telefon pentru orice caz. incearca sa vorbesti si cu alti corigenti cu careo sa stai in clasa si faceti cheta sai dati profului ceva ca sa va lase sa vorbiti macar intre voi... trebuie sa fie unu mai fraierica si sa fii invatat ceva si sa va spuna si voua. bafta!