De ce trebuie sa chefuiesti daca primesti salariul? Eu daca as lucra si as primi salariul, as pune banii de-o parte ca sa ii am pesntru ocazii speciale sau pentru zile negre. De fel sunt mai zgarcit cu banii, asa ca daca cineva mi-ar cere niste bani cu imprumut as spune ca nu am, pentru ca nu se stie cand o sa ii primesc inapoi, sau daca o sa ii mai primesc inapoi. Te sfatuiesc sa faci la fel, adica daca primesti bani, incearca sa nu ii consumi pe prostii sau sa ii dai cu imprumut altor persoane ci sa ii pastrezi pentru ocazii speciale, sau pentru zile negre. Tu oricum faci ce doresti cu banii, ca sunt ai tai, ai muncit pentru ei, asa ca poti sa ii consumi pe ce vrei, eu doar ti-am dat un sfat, daca vrei sa il iei in considerare sau nu, depinde de tine, nu de mine, dar eu sper sa iei decizia corecta. Bafta!
Pe mine ma streseaza ca nu stiu ce o sa fac cu viitorul meu dar macar am ambitie
Soluţia este să iei mai probabilă varianta negativă iar dacă se întâmplă să fie cea pozitivă te vei bucura de două ori mai mult!
Eu când merg să rezolv ceva sunt circumspect, din experienţă ştiu că lucrurile se mişcă greu pe aceste plaiuri, aşa că dacă se rezolvă din prima sunt chiar surprins şi foarte bucuros! Este o adaptare la realitatea noastră!
anonim_4396 întreabă: