Buna.
•E prea tarziu sa`mi para rau…Stiu binee!
•Si cand te vad intamplator mi-aduc aminte tot ce`a fost.
Dar uitandu`ma inapoi imi zic : " Chiar n-are nici un rost "
• Spun ca sunt Ok cand de fapt nu mi`e usor
Amintirile m-apasa si ma dor
• Si imi amintesc de noi, imi amintesc de tine. De zilele in care totul mergea bine
• Aceleasi necazuri, porcarii ma simt de parca as trai mereu aceeasi zi
• Chiar de vrei sa uiti, iti vei aminti;]
•Acum ma uit pe geam si zâmbesc. Ca-s totusi amintiri frumoase în care inca ma regasesc.
•Amintiri imi vin in cap:-
Mi-am deschis agenda` la capit0lul` EX tu esti cap de liSta la minciuni cu` te iubesc`.
"Cand Esti prea singur...si camera E goala Cand Esti prea trist si noaptea tE-ncOnjOara Si-n jurul tau E O linistE cE doare Auzi O vocE-n cEt: "Da MuZiCa Mai tArE"
Acum mă uit pe geam şi zâmbesc. Că-s totuşi amintiri frumoase în care inca mă regăsesc
♥. am facut mereu ca sa ne fie bine si chiar daca nu vom fi impreuna, chiar daca te voi vedea pe strada cu alta de mana, am facut tot ce ai vrut, am facut tot ce am putut, vei ramane amintirea zilelor ce au trecut.
Acum cauţi melodii care să'ţi amintească de noi. Îţi pare rău. şi mie. da nu te mai vreau înapoi.
♥. O toamna ne-a legat. O iarna ne desparte. cu toate intr-un timp pana nu se mai poate. Ai fost odata tot. lumina pentru mine! Voi incerca sa las, sa vina de la sine!
orice s`ar intampLaa ` noi intr-o zii ne vom reveDeea`! Si pana atunci stiu ca si tu ma vei pastraa` Undevaa` in inima taa `!
Erai pe primul loc, niciodată să nu uiţi! Că pentru tine am renunţat la multe şi la mulţi!
Acum cauţi melodii care să'ţi amintească de noi. Îţi pare rău. şi mie. da nu te mai vreau înapoi.
•E prea tarziu sa`mi para rau…Stiu binee!
Aceleasi necazuri, porcarii ma simt de parca as trai mereu aceeasi zi
orice s`ar intampLaa ` noi intr-o zii ne vom reveDeea`! Si pana atunci stiu ca si tu ma vei pastraa` Undevaa` in inima taa `!
Chiar de vrei sa uiti, iti vei aminti;]
Mi-am deschis agenda` la capit0lul` EX tu esti cap de liSta la minciuni cu` te iubesc`
Si imi amintesc de noi, imi amintesc de tine. De zilele in care totul mergea bine
anonim_4396 întreabă: