Mai are o carte, Să stăm de vorbă fără catalog, dar s-ar putea să fie aceleaşi povestiri şi ar mai fi Gica Iuteş-Măr roşu ca focul
Sincer nu stiu, dar daca vrei sa citesti o carte si mai buna[garantat]citeste,, Maini inzestrate,, apoi,, Gandeste cutezator,,, ambele de Benjamin Carson si da stiu ceva asemanator cu Recreatia mare...Stiu si eu, e mult mai sentimentala, dar are cam acelasi subiect cu cea mai sus mentionata... Se numeste,, Cuore, inima de copil,,. Ser ca te-am ajutat!
Sincer nu stiu,dar daca vrei sa citesti o carte si mai buna[garantat]citeste ,,Maini inzestrate,, apoi ,,Gandeste cutezator,, ,ambele de Benjamin Carson si da stiu ceva asemanator cu Recreatia mare...Stiu si eu, e mult mai sentimentala ,dar are cam acelasi subiect cu cea mai sus mentionata... Se numeste,, Cuore,inima de copil,,.Ser ca te-am ajutat!
Sincer nu stiu,dar daca vrei sa citesti o carte si mai buna[garantat]citeste ,,Maini inzestrate,, apoi ,,Gandeste cutezator,, ,ambele de Benjamin Carson si da stiu ceva asemanator cu Recreatia mare...Stiu si eu, e mult mai sentimentala ,dar are cam acelasi subiect cu cea mai sus mentionata... Se numeste,, Cuore,inima de copil,,.Ser ca te-am ajutat!
MuzzaFuzza întreabă:
Apy întreabă: