Buna BibiD!
Banuiesc ca esti la varsta adolescentei. Ceva ce iti este mai la indemana, ar fi o feliuta de lamaie cu care sa te dai pe fata dimineata, deoarece usuca cosurile. Insa nu trebuie folosita zilnic pentru ca in loc sa usuci cosurile, iti vei usca tenul. Ai putea la fel de bine sa-ti faci o infuzie cu ceai[fiebi un ceai de musetel, sau orice ceai ai in casa si stai deasupra ibricului cu un prosop in cap cat de mult poti!] apoi, cosurile ti se vor inmuia, si cu doua degetele fara sa ai unghii deoarece iti vei face rani, incerci sa storci ce poti. Repet fara sa-ti faci rani!
Eu am diminuat problema cand am renuntat la lapte...ciocolata...si grasimi.
Ar fi bine si sa ai grija de parul tau, deoarece cand el este murdar si sta pe fata, tenul tau transpira si iti proavoaca eruptii.
Insa ca sa fiu sincera tot ce faci acum sunt mai mult frectie la picior de lemn, deoarece pana la inceperea vietii sexuale, nu-ti vor disparea nici-odata de tot! Se vor duce...si vor aparea din nou. La fel inainte de menstruatie, iti vor aparea iar la sfarsitul acesteia si cateva zile dupa ti se va curata tenul.
Crede-ma, stiu cum. Mai ales ca toate fetele vor un ten impecabil, care este distrus de micii intrusi care se instaleaza pe fata...pe umeri pe decolteu, insa timpul va rezolva tot.
P.S incearca sa le mascezi cu fond de ten si pudra, le va usca
Multa multa bafa:*
different întreabă: