| 31957319 a întrebat:

Stiti de ce il vreau tot pe Basescu?
Pentru ca daca castiga el in 2000 si nu Iliescu acum eram in Eu si probabil aveam drept de munca si nu trebuia sa muncesc pe acte false. Polonia si restul au, noi nu, din cauza comunistiilor.
Vreau acelasi partid de dreapta sa fie la putere, si acelasi om Basescu.
Chiar daca lucruriile se misca incet, se misca.
Voi de ce il vreti pe Geoana, marioneta rusiilor, si a hotiilor ce au facut bani delapidand statul?

2 răspunsuri:
| Andreeagen a răspuns:

Trebuie sa intelegem cu toti ca perioada comunista nu a disparut de tot inca mai sunt oameni care au trait in acele timpuri si fac lucruri in stilul comunist sa zic asa si pana nu vor disparea oamenii astia nu avem nici cea mai mica sansa sa traim ca in celelalte tari. Vor mai trece zeci de ani pana sa ajungem la nivelul tarilor celelalte insa asta este sa speram ca nepotii si stranepoti nostri o vor duce mai bine decat noi.
Ai dreptate poate ca este Geoana mai diplomat si mai rezervat si mai stiu eu km insa tot Basescu e mai bun decat el.
Numai bine!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Lasa ca n curand cu tot dreptul la munca, n-o sa mai aveti unde.
Despre banii delapidati, esti copil? delapidarile se fac de comun acord, la tunuri participa jumatate din guvern is ia fiecare partea si pa, Vantu a dat la toata lumea si sta in frunte bine mersi, nu-l deranjeaza nimen dar absolut nimeni, noi suntem doar tampitii cu acte in regula.

Întrebări similare