| minime3 a întrebat:

Stiti despre Regina Manifestarii? S-a folosit cineva de aceasta metoda? Costa cateva mii de euro sa intri in academia aia. Ati investi banii? Si credeti ca manifestarea este un pacat? Heeelp! Sfatuiti-ma de bine! Se intoarce si ai garantie pe toata viata ca vei fi cu fostul iubit? Multumesc!

3 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Tu chiar iei pe bune pe cineva care îți cere mii de euro pentru nimic? Hahaha

| 1onurSimion a răspuns:

Tu crezi că poți să-l oblig pe cel rău în schimbul unei sume să-ți aducă fericirea înapoi? Nu o va face nici în schimbul sufletului tău fincă vei fi fericit cu Adevărat. Dacă cel rău ar cere în schimbul fericiri Adevărate cu Adevărat sufletul și bani a-și fi muncit pentru el toată viața și iași fi fost sclav lui miași și vândut și sufletului lui nu mai să se întoarcă tot ce iubesc cu Adevărat. Și dacă Dumnezeu m-ar fi judecat pentru asta atunci de ce mi-a scos în cale ceva atâta de curat și frumos cu ce am greși eu că o iubesc cu Adevărat doar și doar pe ia mai mai mult decât Dumnezeu și ori și ce pe lumea asta El a creat-o eu am ales so iubesc cu totul.nare decât să mă judece cât vrea Dumnezeu atunci.

| 1onurSimion a răspuns:

Decât să rămân fără ia pe lumea asta mai bine fără Dumnezeu și fără nimeni.