anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Stiti fantanile in care arunci un banut pentru o dorinta? Daca ar fi sa vi se implineasca doar una ce ati dori?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Da, am aruncat si eu banuti intr-o fantana din Poiana Brasov si intr-una din Covasna.Nu mi s-au implinit dorintele.
Daca totusi s-ar implini, mi-as dori sa existe Mos Craciun, sa fie real.

23 răspunsuri:
| Flav a răspuns:

Sa traiesc pe o insula unde banul este echivalent cu 0 iar femeile umbla dezbracate.

aqualuna
| aqualuna a răspuns:

10 dorinte, asta mi-as dori, dar as prefera pestisorul de aur, e gratis...

| monyk a răspuns:

Buna, dorinte ar fi multe, dar daca ar trebui sa selectez numai una, cred ca as alege ca familia mea sa fie bine si sa fie cu totii sanatosi si sa nu le lipseasca nimic, tin mult la familia mea, in special la surorile mele care sunt mai micute ca mine, le iubesc enorm si as face multe sacrificii pentru ele...

gbrltdr
| gbrltdr a răspuns:

Ca nimeni sa nu mai sufere pe acest pamant!

| oz a răspuns:

Fie toate cum au sa fie... familia mea sa fie sanatoasa...

| adriana_sw33ty_angy a răspuns:

Dorinte ar fi enorm de multe... dar cea pe care mi-as pune-o ar fi sa am intreaga familie santoasa si tot o data si toti useri de pe TPU sa fie sanatosi si fericiti alaturi de familiile lor. happy acum unde arunc banutu? thinking laughing

| PauLa.M a răspuns:

Daca spun nu se mai indeplineste no talking

| Mixed a răspuns:

Nu stiu ...sunt multe lucruri pe care mi le doresc nespus... oricum .cred ca mi-as dori ca prietea mea cea mai buna sa fie alaturi de mine ...deoarece e departe sad crying...

| Crs a răspuns:

Sa ma mut pe alta planeta. straight face

| eeeeeeeeee a răspuns:

Nun stiu, dar dupa ce ma gandesc si gasesc, trebuie sa ma grabesc, ca daca ajunge daiana sau diana(cea cu manelele oricum)inaintea mea si ii da "fara numar fara numar", nu mai apuc eu sa arunc nimic, pentru ca nu o sa fie acolo decat un morman de metal.

Răspuns utilizator avertizat
| Onetwthree a răspuns:

Mi-as dori multe! Dar ai spus doar una! Deci, mi-as dori sa-l pot uita pe fostulsad sau daca nu, sa fim din nou impreuna!
Dar mai mult as vrea, sa-l uit!
Asta imi doresc acum! Mersi mult pentru sfat!
Te pup!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Am vazut la stiri o fintina de care spui tu. Era in Italia si ne povesteau ca un roman, venea in fiecare noapte cu punga si si-o umplea linistit cu banutii de pe fundul fintinii. Cica dupa ce a fost depistat, nu a fost arestat, pentru ca nu se considera furt laughing Baiatu stringea citeva mii de euro pe luna in felul asta. Noroc cu naivii care aruncau bani si sperau sa li se implineasca o dorinta. O dorinta se implinea cu siguranta, dorinta puturosului aluia care se umplea de bani pe seama fraierilor rolling on the floor

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Sensei bro! Cat poti fi de cinic!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Da Maktub, dar nu eu sint cinic... Oamenii sint cinici, rai, meschini, vicleni... Viata-i cinica, dura si necrutatoare. Eu... eu sint cald, romantic, visator... Uneori insa viata ma ia de git si ma zgiltiie, sa ma trezeasca din visare...

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Acum sensei vrei sa faci un gest nobil si sa ne trezesti si tu pe noi din visare? Esti rau, rau, rau!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pe tine. tongue

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Mare enigma...nu sti ce-ti doresti!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

@maktub-ba te contrazic, stiu exact ceea ce ma asteapta.insa intotdeuna m-au fascinat fetele ''rele''. Abia astept... tongue

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Sensei Bro, am glumit, bine-nteles! Stiu ca esti o persoana calda si buna si sper ca nu te-ai suparat pe mine! Daca ar fi sa mi se implineasca o dorinta as vrea ca tu sa nu te fi suparat pe mine!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Maktub, cum as putea sa ma supar pe tine? happy

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Rezultatul alegerilor prezidentiale, linistea tarii, solidaritatea "comunitatii", incetarea indiferentei,...

| oana_9467 a răspuns:

Sa-mi mai traiasca parintii si sa fiu mai slaba