Sa traiesc pe o insula unde banul este echivalent cu 0 iar femeile umbla dezbracate.
Buna, dorinte ar fi multe, dar daca ar trebui sa selectez numai una, cred ca as alege ca familia mea sa fie bine si sa fie cu totii sanatosi si sa nu le lipseasca nimic, tin mult la familia mea, in special la surorile mele care sunt mai micute ca mine, le iubesc enorm si as face multe sacrificii pentru ele...
Dorinte ar fi enorm de multe... dar cea pe care mi-as pune-o ar fi sa am intreaga familie santoasa si tot o data si toti useri de pe TPU sa fie sanatosi si fericiti alaturi de familiile lor. acum unde arunc banutu?
Nu stiu ...sunt multe lucruri pe care mi le doresc nespus... oricum .cred ca mi-as dori ca prietea mea cea mai buna sa fie alaturi de mine ...deoarece e departe ...
Nun stiu, dar dupa ce ma gandesc si gasesc, trebuie sa ma grabesc, ca daca ajunge daiana sau diana(cea cu manelele oricum)inaintea mea si ii da "fara numar fara numar", nu mai apuc eu sa arunc nimic, pentru ca nu o sa fie acolo decat un morman de metal.
Mi-as dori multe! Dar ai spus doar una! Deci, mi-as dori sa-l pot uita pe fostul sau daca nu, sa fim din nou impreuna!
Dar mai mult as vrea, sa-l uit!
Asta imi doresc acum! Mersi mult pentru sfat!
Te pup!
Am vazut la stiri o fintina de care spui tu. Era in Italia si ne povesteau ca un roman, venea in fiecare noapte cu punga si si-o umplea linistit cu banutii de pe fundul fintinii. Cica dupa ce a fost depistat, nu a fost arestat, pentru ca nu se considera furt Baiatu stringea citeva mii de euro pe luna in felul asta. Noroc cu naivii care aruncau bani si sperau sa li se implineasca o dorinta. O dorinta se implinea cu siguranta, dorinta puturosului aluia care se umplea de bani pe seama fraierilor