Eu am incercat si nu se intampla nimic
eu stiu 3 legende
legenda1 : era o fata de 13 ani a murit arsa de vie. daca o invoci trebuie sa fii undeva cu foc (la un gratar) si cica iti apare in foc
legenda2: ca a fost o mireasa cel cu care trebuai sa se casatoreasca nu a venit la nunta. ea s-a dus si l-a cautat si l-a omorat (nu mai stiu cum). atunci cand o invoci trebuie sa fii in fata unei oglinzi si cand ti se arata este intr-o rochie de mireasa si plinda de sange.cica te zgarie pe gat si mori
legenda3: era o fata de 17 ani are era ff bolnava(o boala contagioasa) tatal sau care era medic a fazut ca nu mai are suflate si a hotarat sa o ingroape. i-a legat de mana o franghie legata de un clopotel(clopotelul era pe niste chestii, sus). a doua zi dimineata tata ei a vazut ca u mai era la locul lui(clopotelul) si-a dat seama ca a ongropat-o de vie.cand a dezgropat-o a gasit-o plina de sange si unghiile ei erau lipite de capacul sicriului.cand ti se arata(intr-o oglinda) auzi un clopotel
scary, nu?
Eu stiu o legenda cica ea era intr-o masina si se ducea cu copilul ei la circ masina a facut accident si ea a supravietuit dar copilul ei nu si a ramas cu cicatrici pe fata.casa nu se uite in oglinda si sa sufere mai tare parinti ei au loato la ei acasa si au ascuns glinzile.intro seara ea sa furisat in pat si s-a uitat in oglina apoi sa sinucis. legenda spune ca dk te duci in baie aprinzi cateva lmanari si zici de 3x ''Blood Mary'' apoi o amentare de genu ''Blood Mary eu tiam omorat fiul iese din oglinda sh te omoara.
Eu am incercat! Jur ca nu glumesc! Eram singura acasa timp de 3 saptamani si era 12 noaptea. Nu aveam ce sa fac si am fost in baie. Am spus de 3 ori,, Bloody Mary,, si sa vezi si sa nu crezi! In oglinda era o fata foarte frumoasa cu parul blond putin ondulat si cu o rochie lunga albastra! Si nu avea nici o pata de sange sau chestii de astea! In baie se facea un miros de trandafiri! M-am intors si nu era in spatele meu. Cand m-am intors inapoi cu fata la oglinda disparuse din oglinda si parfumul de trandafiri se risipi. Eu credeam ca are parul lung, murdar si negru si o rochie alba plina de sange! Cand m-am dus in camera sa ma uit la televizor pe masa era un bilet pe care scria :,, Vezi Simo? Nu sunt asa cum credeai.,, Cine mi-a lasat biletul?! Eram singura acasa! Nu o sa uit asta niciodata in viata mea! Arata ca un om normal! Putin mai palida! Atata tot! Ce spuenti voi ca e urata plina de sange etc?
Am doar 11 si o prietena (mai curajoasa) mi-a spus de legenda( cand avea 10 ani). Dupa ce mi-a spus, ma trezeam in toiul noptii sau adormeam greu. Parintii spuneau ca nu-i nimic. Tata a zis ca daca vreau face ritualul, dar numi daca satau si eu. Sincera sa fiu, fac dus cu usa deschisa si mor de frica.
Wowo deci mie imi plac chestile astea da nu prea am curaj sa le incerc singura trebuie sa fie cineva cu mine
Buna!
Eu stiu o alta legenda:
Ca mama ei murise de cand ea se nascuse pentru. ca tatal ei a trebuit sa alege ori traieste ea (Mama ei) ori fiica ori mor amandoua si el a decis sa traiasca fiica lui. Mama ei se numea Mary de aceea i-a fost pus numele Mary.
Sa va Povestesc acum:
Tatal ei o batea foarte mult. Intr.o seara cand ea era in fata oglinzi se pieptana (pentru. ca ea avea parul foarte lung) tatal ei a venit acasa beat. Si Mary nu a vazut cand tatal ei s.a dus sa ia foarfeca. Dupa ce tatal ei a luat foarfeca a tuns.o foarte scurt (ca baietii). Ea si.a strans tot parul si statea in fata oglinzii leganandu.si parul. Tatal ei a luat un cutit si i.a scos ochii. Atunci ia nevazand nimic a spart oglinda din greseala. A mers prin cioburi si s.a aplecat si a luat un ciob de jos. (tatal ei se pusese la somn).
Si cu ciobul care il luase in mana l.a pipait pe tatal sau. Si ultimele cuvinte spuse catre tatal sau au fost ``Tata te urasc``. si l.a omorat. Dupa s.a sinucis in fata oglinzii.
Ritualul se face:
La 00:00 noaptea iei 6 lumanari pui 3 in stanga 3 in dreapta, le aprinzi si spui de trei ori ``Bloody Mary`` invartindute si ea va aparea in spatele tau si vei avea o moarte violenta... Nu stiu daca e adevarata, dar asta mi.a povestit.o o prietena care e interesata de paranormal. Nu am incercat inca pentru ca imi este frica...
Stiu despre ce este vorba dar am facut-o a aparut in oglinda si nu s-a intamplat nimic decat mi-am vazut viitorul. Apropo era imbracata in alb ca o mireasa si avea decat un sutien si o rochie foarte mare pe ea
Eu stiu ca trebuie sa te invarti de 13 ori,seara la lumina lumanarilor cu o oglinda in care te uiti, in timp ce o implori pe bloody mary sa apara, o implori, ii spui ca ii omori copilul si ea cica apare asta pe un site de pe google si sincer m-ar tenta...dar nu vreau sa risc sa-mi pierd mintiile
Eu am incercat sincer si nu mi-a aparut nimic si nici nu exista a fost doar un film si acum crede toti ))))
Toate legendele care le-ati spus nu sunt adevarate eu o stiu ca m-am uitat in 2005 la filmul ei si scria si legenda. ea facea nunta cu sotul ei.pe ea o chema mary iar pe el eduard.cand au fost spre biserica sa se cunune mary s-a dus dupa coronita ca o uitase acasa.in timp ce trecea strada a calcato masina si toti au vazut accidentul iar sotul ei a fost distrus cand iau facut inmormantarea au vrut sa o sterga pe rochie de sange si nu mergea nu se stergeau urmele apoi au pus-o in sicriu in rochia insangerata si au ingropat-o. dupa accea au pus pamant. apoi curgea din nori sange toti se mirau ce se intampla.sotul ei a plecat acasa si s-a culcat ca era noaptea.tota noaptea mery a stat in pat cu el. dimineata cand sa sculat a vazut numai urme pe patul in care dormise. a iesit afara si s-a dus in pod ca se auzeau zgomote si cand a ajund a vazut 3 prieteni deai lui spanzutati de mery. ea a venit in spatele lui si la luat de mana si el i-a dat peste mana si a disparut. dupa 10 ani mai tarziu au fost sa o dezgroape pe mary sa vada daca mai este acolo.cand au deschis sicriul ai vazut ca nu mai era ci numai o bucata din rochia sa.atunci ea era in spatele lor si a inceput sa tipe sau uitat in spate si nu era nimeni si cand sau uitat in sicriu era mary. el aflase despre legenda ei si a invocato iar ea la omorat.se zice ca ea avea craniul nemuritor. ea inca bantuie pe cei care isi bat joc de ea si nu cred ca exista iar ceai care nu stiu de ea si cred in ea nu le face nimic atat timp cat nu o invoca
Eu am zis in baie si mi sa stin becul(cred ca era de la instalatie)si de atunci imi ete frica ca eu stiu legendra care vrea so stie care este cea adevarate sa imi bage idiul bianca_stefania_vedeta va astept
Raven sa stii ca aia cu parul superb este de la scary movie si nu mai baga in ele ca oricum nu exista
Nu, nu am incercat nici o data pentru ca imi e frica!
Stiu ca e un mit dar totusi...
Ba eu am incercat cu un coleg si am filmat si in film ne-a amprut in fasa o lumina rosie ca si cum ar fii sange si apropo am dor 9 ani )))))))
Eu m-am trezit la 12 noaptea fix si m-am dus in baie si am zis bloody mary de 3x si mi s-a sstins lumina mi s-a inchis usa si simteam ca vine cineva spre mine
Eu incerc in seara asta am auzit la colegi Tre sa fie 12 noaptea fix. si sa te piepteni intimp ce zici bloody mary de 3 ori asa am inteles
Cred ca stim toti legenda asa zisei "fecioara insangerata"...nu este real pentru ca sunt o groaza de chestii legate de cum sa o "invoci" am incercat si nimic asa ca stati linistiti
Buna! prietenul meu ca un amic sau dus la un lac cand cei-lalti dormeau(erau intr-o tabara). si cum nu aveau oglinda cum se spune ca iti trebuie au folosit lacul p post de oglinda.ca se reflecta totu in el, si au invocato. i-am vazut p jos. tipau! nu se prefaceau. la pr meu ia curs sange din nas si la celalalt din urechi. si eu vreaus a incerc si mai si cred in fenomene paranormale
Adesea confundată cu numele celebrei băuturi alcoolice pe bază de votcă, suc de tomate şi condimente, Bloody Mary, despre care legendele spun că ar fi Fecioara Maria sau una dintre reginele Angliei, le apare în oglindă acelora care o apelează după un ritual anume, sub forma unei femei palide, cu faţa şi pieptul pline de sânge. Variantele acestei legende sunt nenumărate, dar subiectul este prezent în toate povestirile de groază care animă focurile de tabără ale elevilor americani din campusurile de vară.
Bloody Mary atacă dincolo de oglindă…
Există multe modalităţi de a chema spiritul lui Bloody Mary, considerat a fi unul dintre cele mai receptive la apelurile celor vii. Dar şi unul foarte periculos, dat fiind faptul că apariţia sa nu se limitează la suprafaţa oglinzii. Multe istorisiri menţionează că spiritul a sărit la cei de dincolo de oglindă, provocându-le răni serioase pe faţă.
Ritualul chemării lui Bloody Mary
Ritualul chemării lui Bloody Mary este, în general, cam acelaşi: într-o cameră întunecată (baie, cămară), în faţa unei oglinzi mărginite de lumânări aprinse, „apelantul" trebuie să-i rostească de 13 ori numele. Intonaţia apelurilor este crescândă – de la implorare până la strigăt. La fiecare chemare, oglinda trebuie privită intens. După cum indică unele ritualuri, cel care cheamă spiritul trebuie să se învârtească pe loc sau să-l apeleze cu cuvintele: „Mary, te detest!", „Mary, vino la mine!" sau „Mary, eu ţi-am ucis fiul!" În urma acestei ultime modalităţi de apel, cel care o cheamă trebuie să fie foarte atent, pentru că spiritul l-ar putea ataca violent.
Cazuri sângeroase
În anii ’90, o americancă între două vârste, celibatară, a decis să pună capăt acestor speculaţii şi a apelat spiritul. A doua zi, a fost găsită zăcând în uşa băii, cu un cuţit înfipt adânc în spate.
O tânără franţuzoaică a încercat şi ea efectele chemării, dar apariţia din oglindă a speriat-o atât de tare încât s-a împiedicat, rupându-şi un picior.
Din folclor, la universitate
bloody mary 2Se spune că, acum aproape o sută de ani, o femeie numită Mary a avut un accident teribil. A decedat în urma hemoragiei rănilor care au desfigurat-o, ultima imagine a feţei sale obligând-o la chinuri veşnice. De atunci, spiritul ei diabolic bântuie mai ales în lumea oglinzilor, dorind să-i îngrozească pe toţi cei care sunt în viaţă. Prezenţa fantomatică a lui Bloody Mary a fost atât de luată în serios încât, în 1978, folclorista Janet Langlois a scris un eseu despre acest spirit, bazându-se şi pe datele furnizate de elevii unei şcoli catolice despre fantoma unei femei despre care învăţaseră la cursuri, numită Mary Whales.
Legenda urbană, având-o ca protagonistă pe Bloody Mary, constituie şi obiectul de studiu principal al mai multor cursuri din universităţile americane, reprezentând nu doar un crâmpei din istoria cultă a SUA, ci şi puterea superstiţiilor care rezistă şi în prezent pe pământ american.
Cine a fost Bloody Mary?
Unii specialişti în paranormal spun că Bloody Mary ar fi de fapt chiar Fecioara Maria, care vine în persoană să-i avertizeze pe profani că nu este bine să se joace cu numele ei sau al Fiului său, Iisus Hristos. Dar câţiva o văd ca fiind chiar una dintre reginele Angliei, de a cărei domnie sunt legate mai multe crime, la Curte.
Alţi istorici sunt de părere că spiritul aparţine unei vrăjitoare arse de vie de nişte săteni englezi, acum câteva veacuri, şi care se răzbună pe „apelant" de fiecare dată când numele ei este rostit în deşert. O altă variantă, mai recentă, spune că fantoma este cea a unei femei decedate împreună cu fiul ei în urma unui accident de automobil, provocat de un şofer neatent, care le-a lovit maşina. Şoferiţa moartă a decis să bântuie pe veci oglinzile celor agresivi în trafic, pentru a se răzbuna pe conducătorul auto care a ucis-o pe ea şi pe copilul ei.
Eu stiu 3 legende:
Legenda 1:o femeie care dorea sa se casatoreasca a fost lasata balta la altar. Dupa ce a vazut ca alesul ei nu mai vresa sa se casatoreasca cu ea a mers sa-l caute si l-a omorat. Daca rostesti ''bloody mary'' de 3 ori in oglinda la orice ora a zile apare in spatele tau intr-o rochie alba plina de sange si te omoara!
Legenda 2:o fata care era bolnava a fost ingropata de vie de parintii sai, care inainte de a o ingropa au legat-o cu o franghie si la capatul franghiei au pus un clopotel. A doua zi dimineata parintii ei au gasit clopotelul cazut. Dezgropand-o au gasit-o cu unghiile lipite de sicriu, o fata ingrozita si plina de sange, atunci si-au dat seama ca a incercat sa scape si ca ei au ingropat-o de vie.In cazul in care o invoci rostind ''bloody mary'' de 3 ori in oglinda apare acompaniata de niste sunete de clopotei dupa cara te omoara.
Legenda 3:o fata care a murit arsa de vie, iar daca o invoci(spunandu-i numele de 3 ori)trebuie sa ai in preajma foc. Ea apare in foc dar nu patesti nimic(decat o sperietura zdravana).
Legenda 4:o femeie pe nume maria(mary) intr-un sat din anglia a nascut un copil complet hidos.Cand a crescut mare vazandu-se, copilul a fugit de acasa intr-o padure. Cel care l-a gasit la omorat. Oamenii din sat au crezut ca ea si-a ucis copilul si au propus sa fie omorata.Inainte sa fie omorata ea acerut o oglinda pentru a se vedea pentru ultima oara. Daca o invoci(rostindu-i numele de 13 ori si a 14 oara sa spui:''bloody mary eu ti-am ucis copilul")ea va aparea si te va omori.
Legenda 5:o regina cu un sot care avea mai multe sotii de frica, ca sotul ei sa nu doreasca sa se desparta de ea ucidea fete virgine si se imbaia in sangele lor. Dupa "baie" se stergea cu un prosop alb pe care il pata cu sange. Facea asa deoarece se spune ca o fata virgina este de 1000 de ori mai frumoasa decat una versata(inceputa)si ca sangele ei pur aduce frumusetea. Daca o invoci(...)in timp ce ti un prosop in mana pe prosop vor aparea pete de sange care nu mai trec, dar nu mori.
Eu am incercat toate legendele si nu s-a intamplat nimic.Incercati si voi! astept comentarii!
Se numea Maryy worf si era regina Angliei .Intr-o zi a avut un accident groaznic de masina si era ff uratha si doctorul ia interzis sa se uite in oglina:-s.Dar ea nu a rezistat si sa uitat.Era asa uratha ca nu a mai suportat si sa sinucis.:-s. Acum se zice ca cine sata noapte la ora 00:00 cu nisthe lumanari in mana si ii striga numele apare in oglinda si auzi un strigat si o oglinda care se sparge se zice ca vine bloody mary si iti taie kaphu!Bla Bla Blaeu am incercat si nu s-a intamplat m-am trantit pe jhos de ras! nu e nimic infricosator e o legenda! da, recunosc ca in orice legenda e un sambure de adevar cu ar fi ca o fos regina Anglieisper ca te-am ajutat:*
Eu stiu toate legebdele lui bloody mary, mi se par interesante.dar imi este frica sa o invoc chiar daca sunt medium si am mai fucut asta si cu alte fantome si a fost terifiant deci va sfatuiesc sa nu incercati...
anonim_4396 întreabă:
AlexandraAle121 întreabă: