Eu am incercat si nu se intampla nimic
eu stiu 3 legende
legenda1 : era o fata de 13 ani a murit arsa de vie. daca o invoci trebuie sa fii undeva cu foc (la un gratar) si cica iti apare in foc
legenda2: ca a fost o mireasa cel cu care trebuai sa se casatoreasca nu a venit la nunta. ea s-a dus si l-a cautat si l-a omorat (nu mai stiu cum). atunci cand o invoci trebuie sa fii in fata unei oglinzi si cand ti se arata este intr-o rochie de mireasa si plinda de sange.cica te zgarie pe gat si mori
legenda3: era o fata de 17 ani are era ff bolnava(o boala contagioasa) tatal sau care era medic a fazut ca nu mai are suflate si a hotarat sa o ingroape. i-a legat de mana o franghie legata de un clopotel(clopotelul era pe niste chestii, sus). a doua zi dimineata tata ei a vazut ca u mai era la locul lui(clopotelul) si-a dat seama ca a ongropat-o de vie.cand a dezgropat-o a gasit-o plina de sange si unghiile ei erau lipite de capacul sicriului.cand ti se arata(intr-o oglinda) auzi un clopotel
scary, nu?
Mda bloody mary...ce sa zic mna mie sincer mi-e frica sa o invoc desi sunt curioasa oare chiar exista? si eu stiu olegenda cum ca intr-un sat era o fata pe care o chema mary si sateni din acel sat credeau ca aceea fata (mary) era posedata si erau acolo la judecata si acel judecator a decis sa o duca sa o omoare si un barbat de acolo a loat-o inprreuna cu sateni si au dus-o si au legat-o de un copac si acolo au audus o oglina si ia-u pus-o in fata iar apoi unul dintre sateni statea acolo si tot o taia pe fata ii ttot facea taieturi pe toata fata si era plina toata cu sange si ace-l barbat care a dus-o la copac a mers si a bagat in ea un cutit de 3 ori bun... dupa ceea dupa ce a murit (mary) la copac acel barbat a luat oglinda il care s-a vazut mery cand au taiat-o pe fata si sa tot uitat in ea si pe urma s-a intamplat ceva ciudat cu el si a omorat pe fiecare om din acel sat ( se zice ca daca noapte dupa ora 00:00 mergi in fata oglinzi si pui cateva lumanari acolo si scrii cu un ruj pe oglinda inca 4 sau 3 nume ale prietenelor tale care vor urma sa faca asta si zici,, bloody mary acum esti moarta tarfa naibi eu nu cred in tine'' iar apoi spui de 3 ori bloody mary se zice ca apare la tine ori te-ia cu ea ori te omoara):d asa stiu eu parerea mea nu mai incercati!:d:*
Eu stiu 2 legende : 1ca era regina angliei si ca ea credea ca sotu ei o inseala asa ca omora toate femeile virgine din reget si se spala cu sangele lor apoi ramanea cu el pecorp si credea ca asa devine mai frumoasa! apoi cand sa descoperit asta ez af fost ucis intr-o rochie de mireasa in cel mai cangeros mod posibil da inainte de asta a zis ca se va razbuna si ca se va intoarce sa omoare pe toti cei care vor lua in deradere numele ei! scary nu? 2 : ca faci de 13 ori in oglinta bloody marysi la sf spui bloody marry te detest di ea vine si te omoara cica :d:d:d:d
anonim_4396 întreabă:
AlexandraAle121 întreabă: