Nu, din pacate chiar nu stim acel moment cand vrei sa omori pe cineva, pentru ca noua, oamenilor normali, nu ni se intampla asta!
In cazul tau, este nevoie sa mergi la un psihiatru, daca simti ca vrei sa omori pe cineva, pentru ca ai nevoie de ajutor specializat.
Cativa de aici sunteti pe langa sa mor eu.
Eu degeaba va explic, ca voi sunteti... tu macar ai vazut ce am scris eu mai sus? Normal ca nu, doar ai venit tu sa-ti dai asa aiurea cu paraerea ca alta treaba n-aveai. (asa e cand n-ai ocupatie)
Deci cum ziceam, nu mai explic din nou dar pentru tine fac o mica exceptie.
Nu imi sa omor pe nimeni cu exceptia la acei criminali care te obliga sa faci anumite lucruri ca alt fel o patesti si tu si familia ta sau la acei nebuni care iti dau in cap fara niciun motiv.
Stiu cum e sa vrei sa omori pe cineva. Si nu, nu merita. O crima executata de mine, ar fi o 'manopera' prea buna pentru asemenea specimene. E bine sa te opresti, dupa ce face pe el de frica. Si il terorizezi de fiecare data cand il vezi.
Cat despre cei cu probleme mintale, problema tine tot de sistemul medical, care e la pamant de zeci de ani. Cu o conducere locala mai buna, unele centre ar putea fi bine administrate, insa o mare problema din sistemul medical, este si lipsa de personal. Normal ca nimeni nu ii vrea pe strazi, dar nici sa lucreze cu ei, nu prea vrea nimeni. Pentru 10 nebuni iti trebuie permanent minim 4 angajati, deci nu e atat de usor sa ii tii inchisi.
In momentul de fata, nebunii periculosi sunt lasati acasa sub tratament, pe raspunderea rudelor (care iau si pensii pentru asta). Majoritatea sunt tinuti sub control (da-ti seama ca rudele isi risca viata traind langa ei), insa sunt destui care scapa de sub control.
Eu am fost ca martor intr-un caz de omor, comis de un schizofrenic, iar cand am ajuns la declaratii, printre altele, politistul mi-a zis ca sunt 37 de dilii periculosi, luati in evidenta de politia municipala. Si e un oras cu sub 15.000 de locuitori
Inteleg ce zici, dar majoritatea rudelor care ii tin acasa pe acesti nebuni ii tin doar pentru pensii si cel mai probabil ii tin legati si de abia daca ii dau cevade mancare.
Si sa-i ti inchis intr-o clinica ceva sau puscarie sau mai stiu eu ce unde oamenii oricum isi pierd timp aiurea cand ar putea sa faca ceva constructiv.
Ar putea sa-i eutanasieze ca sa nu zic sa-i extermine(ca totusi suna urat si nu e vina lor ca s-au nascut nebuni), pentru ca aduce beneficii, in primul rand ar fi mai mult forta de munca pentru domeniile cu adevarat importante, spatiile in care ar fi ei captivi ar fi folosite pentru alt ceva mai bun iar oamenii ar fi mult mai in siguranta.
Nu ai ce sa le faci pentru ca nu toti oamenii ca tine (normali) te sustin. O sa existe mereu oameni care o sa spuna ca toata viata este pretioasa si ca respectivii, chiar daca au omorat/violat sau cine stie ce au mai facut merita inca n sanse si ca nu stiau ce fac.
Altii o sa spuna ca esti un animal, ca numai Dumnezeu sau zeitatea in care cred ei poate sa faca dreptate.
Daca i-ai ucide ai fi vazut ca un erou de cei ca tine dar foarte multa lume te-ar considera un monstru.
Iti dau un exemplu concret. In orasul meu exista multi caini fara stapan iar oamenii sunt impartiti in vreo 3 tabere : iubitorii de animale, indiferentii si cei care realizeaza ce fac cainii fara stapan.
Foarte multe persoane sunt muscate si nu se iau cine stie ce masuri. De ce? Ei bine, adaposturile o duc foarte greu iar oamenii au niste reactii foarte agresive daca ucide careva cainii.
Aici vorbim de caini, nu de oameni. Asta ca sa realizezi ce ar insemna ideea ta.
Alta problema e ca nu ai cum sa-i explici unui nebun ca are probleme. El se considera normal pana cand face vreo prostie si abia dupa este dus undeva.
In alta ordine de idei... Numesti aceasta parte "intunecata" dar daca ai ucide atunci asta nu te-ar face si pe tine "intunecat"? Te-ai mai putea numi bun atata timp cat tu ai eliminat niste indivizi din societate. (chiar daca erau ei asa...) Asta depinde de mentalitatea fiecaruia.
Numerele conduc. Majoritatea sunt indiferenti sau rai, persoanele cu adevarat bune fiind minoritati care de obicei sustin cazurile "umanitare" de genul.
E adevarat ce zici tu mare parte, dar prefer sa fiu "monstru" si sa ajut oamenii normali decat sa fiu prezent la tot felul de crime, torturi, violuri sa mai departe.
Cred ca nu ti-ar conveni sa vi de la serviciu/facultate/scoala si sa auzi ca cineva ti-a omorat pe cineva foarte drag tie.
Cat despre caini, ei nu sunt bolnavi mintali dar oamenii (nu toti) sunt, si cainii daca fac ce fac e din 2 motive :
1.Sunt batuti si scuipati si 2.Nu au hrana
In plus gandindu-te la ideea de mai sus iti dai seama ca probabil sa o sa ajungem si noi peste cativa ani cand o sa fie populatia globala de 10 miliarde de oameni sau chiar mai sus (Dar bine, asta nu prea are si totodata si are legatura cu subiectul) stii de ce? Pentru ca or sa fie si mai multi oameni nebuni si probabil si noi o sa inebunim cand o sa vedem ca nu o sa mai avem mancare si multe altele.
Mai multi oameni nebuni sunt la putere decât pe strãzi, deoarece ca sã poti manipula oamenii trebuie sa nu ai remuscari dacã altul o duce rãu din cauza ta.
Daca nu ar exista psihopati am fi incã la stadiul de oameni normali Buni, care se multumesc cu putin.
Daca nu ar mai exista oameni care dau in cap de foame sau nebuni, nu ar mai fi altii care profitã de pe urma lor.
Vorbeşti despre nebuni, spunând că sunt acele peroane care "au probleme mintale care stau pe strazi si da in cap la lume sau animale?"
Doar ce ai spus :"Stiti momentul ala cand chiar vreti sa omorati pe cineva in adevaratul sens al cuvantului?"
Cine e nebunul, mărul putred care strică o grămadă de mere frumoase?
Bai omule, eu nu vreau sa dau la nimeni in cap care nu mi-a facut nimic si nu a facut nimic rau.
Doar acelor oameni care fac rau la alte persoane.
Tu poti sa crezi ce vrei, nu e problema mea dar ca sa te lamuresc ti-am zis mai sus.
Si la faza aia de mai sus, (Recunosc ca m-am uitat la un film in care era o persoana care te santaja sa faci ce vrea ea, si lucruri periculoase si daca nu le faceai o patea alt cineva din familia ta si m-am gandit cum ar fi fost sa fi fost eu in locul acelei persoane?)
Dar ce e mai jos referitor la nebunii n-are legatura cu asta de mai sus, pentru ca la ce am scris eu legat de acel film era referitor la criminali care profita de tine, nu nebuni mintali (Desi si astia sunt de fac crime cu sange rece, dar mna)
Mai usor Hitler ca faci infarct
Romania e democratie, deci nu poti face ce vrei tu, bine tu poti sa dai in cap la unu ''intunecat'' dar ajungi la bulau dupa aia si o sa ai parte de colegi ''intunecati'' de celula.
As vrea sa te vad cum ai face daca ai auzi ca o persoana draga tie ar fi ucisa de un om din asta cum il numesc eu "intunecat".
Si nu sunt Hiler, ca "ideologia mea" nu reprezita omorarea evreilor si nu vreau o rasa "superioar" ci doar sa fie un "normala" fara nebuni in adevaratul sens al cuvantului.
In cazul asta justitia sa-si faca treaba, nu iei legea in propiile maini.
Hitler a omorat o gramada de nebuni, asa zisii ''consumatori inutili'' mai documenteaza-te.