| viki a întrebat:

Stiti niste trucuri anti-foame?big grin sau anti-dulce?laughing

Răspuns Câştigător
| Puiutz a răspuns:

Cand ti`e foame.bea multa apa. sau ia o gumitza. sau spala`te pe dintzibig grin. normal astea tzinsmug. si eu incerc:-l... ii cam greu da mna laughing.
Succes oricum!:*

12 răspunsuri:
| BUBULINA a răspuns:

Bea apa cand iti e foame

| Puiutz a răspuns:

Ma bucur ca te-am putut ajuta:*

| giovana a răspuns:

Rontaie un morcov sau o bucata de telina cruda.

| Linda a răspuns:

Multe mere dar care sa nu fie dulci. Si intr-adevar apa cat incape. Eu ma stradui ca dupa ora 8 (ma culc la 12, 1, sa iau doar mere, o cana de lapte, apa

| man a răspuns:

Chestia cu apa ii buna si eu am incercat si functioneaza.\m/

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da, eu cind mi-e foame maninc si scap de foame o vreme big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Somn grupa mare! somn la micul dejun, somn la pranz, somn inainte si dupa mesele principale, somn de 5 ori pe zi, somn la cuptor garnisit cu vise placute, infuzie de somn cu indulcitori, somn la gratar, o farfurie plina cu somn -inainte de culcare!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Somnul ingras mai rau ca shaorma. Da poti sa pescuiesti unu mai slabut sa nu aibe de unde se depune laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Stiu un truc vechi practicat de cei care traversau desertul pe camile cu mirodenii si aur....se numeste conserva dar nu stiu cum o fi aia big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu rontai morcovi ca te transformi in morcoveata si nu incerca telina. Aia este pentru barbatibatting eyelashes

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Anti dulce? Miere pe buze.Sau ceva gloss...eu am ceva gloss ce miroase a ciocolata si-mi ling buzele, in loc sa mananc

Sa mesteci guma pe stomacul gol...nu-i cea mai buna idee. Te trezesti cu tot felul de neplaceri.

In loc de telina laughing mesteca miez de nuca intre mese, are gust mai bun si nu ingrasa deloc...sau o felie de paine prajita

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mesteca guma big grin

Întrebări similare