Daca te arunc intr-un bazin de 2 m dai din maini pana inveti .
Dar raspunde si tu la intrebarea mea daca tot ai benevoit sa apari p-aici
Chiar daca in ROmania locuiam in Constanta ( la mare ) nu stiam sa inot, faceam doar pluta. Vara asta m-a invatat prietena mea sa inot
Bine ca ai specificat in paranteza )De baieti care au invatat fetele sa inoate am mai auzit, dar de fete care sa invete baietii, din pacate nu.Pana acum.
Eh ce sa faci, lumea prea s-a invatat ca fetele nu stiu nimic si e idiotesc asta. Am vazut comentarii de genul " invata de la el, invata d e la el, lasa ca te invata el " ca de mai aud pe unu asa ii scot ochii cu furculita
Si cu asta suntem doi
BĂăăăăăi, vrei să mă omori?) Mă scufund.)))
de ce cred ca va duceti amundoua la fund
Probabil pentru ca ai fost traumatizat )
Da, de la vreo patru, cinci ani. Taica-miu a facut inot de performanta, iar maica-mii ii este frica de apa. Asa ca nu prea aveam sanse sa scap de gura lor.
Se pune da' nu aici, la inec
DACA DA, de la ce varsta Acum eu ce sa fac, sa-ti dau fundita pentru ca ai raspuns si in plus?
nu, dă la alții mai săraci
Ce suflet generos ai! )
așa trebuie. eu am plecat să mă culc cu patul ieși și tu, e târziu, iar mâine te duci la școală, sau servici, sau îți vine pensia.
Niciuna din toate astea . Patul e cel mai bun sa te culci cu el!
Cum ajunge un om la o varsta de peste 12 ani fara sa invete sa inoate e un mister pentru mine... Parinti inconstienti!
Dar macar voi duceti-va si invatati sa inotati daca nu au facut-o ai vostri, nu stii niciodata cand te vei lovi in viata de o situatie in care va trebui sa inotati si va veti duce ca niste bolovani la fund pentru ca ati fost prea putori ca sa va duceti de doua ori la o piscina...
Multumim pentru sfaturi, da' raspunde si la ce am intrebat eu.
De pe la 7 sau 8 ani, am fost la mare cu ai mei si nu prea mi-au dat de ales.
Bine au facut
Nu avea cum sa faca pe desptupul si dupa sa zica ca a invatat dupa 12 ani. degeaba l-ai mai intrebat
Hai maaaa, doar pentru ca tu nu stiai...: )))
Si nu l-am intrebat, i-am cerut sa spună!
Eu cat de cat stiu 3 metri. xD
Am invatat vara asta cand am fost la mare.La hotelul la care ne-am cazat a avut piscine de 2.70 metri adancime si lungime pai 40 metri, in fine a fost destul de greu sa ma obisnuiesc cu apa dar si imi placea.Eu am 12 ani fac 13 in Ianuarie. :o Fundita?/
Da pot... pot de pe la vreo 12-13 ani da amu am 16... nu e greu dar trebu sa ti dai silinta. '''
RubikSD întreabă: