Http://www.stevepavlina.com/
Tipul asta poveste despre anumite concepte si stiluri de viata prin prisma experientelor proprii. Le testeaza pe propria piele pentru a putea oferi o parere avizata.
Si daca te vrea pe tine?
Da-mi te rog link-ul, dar nu neaparat romantice.
Cine Andreea1944 sau moartea?
Imi dai te rog?
Andreea daca mai traieste din 44.
Spargi tu cumva monitorul de gelozie daca ma place? sa stiu sa chem ambulanta la tine acasa
Nu ma lasa inima sa te stiu acolo in flacari de gelozie cred ca mam inselat o sa trimit pompieri https://www.youtube.com/......tps?/watch
Sa mi-a canti cand ma imbat, da-mi adresa sa vin la tine https://www.youtube.com/watch?v=mk-d0FplXBw
Mai ma iubesti sau s-a dus iubirea mandra ca soarele iarna, rasare putin si se duce rapid
Cand ne-am iubit noi?
Cand am divortat, ne-am indragostit ca dracu eu de alta tu de altul
Cand ai divortat ai ramas indragostit tot de ea, ea de altul.
Desi recunosti ca ai pe altul?
Ti se pare ca am vorbit de mine.
Eu vorbesc cu tine sau cu fantoma din tine?
Fantoma mea e fosta ta sau?
Nu stiu ce fantoma tea posedat in seara asta sincer, nu are nici o legatura fosta cu tine tu esti tu ea e trecut atata tot
De cand?
Sincer s-a dus de multi ani tot ce se poate numi ceva emotie sau sentimente, de cand? acuma de acuma 3, 4 ani sau chiar mai mult
Inchidem subiectul. Oricum o visezi la noapte.
Du-te la iubi tau ca te cheama, ce motiv ai sa inchei discutia sincer, o visez la naiba adevarul e ca eram intro stare aiurea cand ti-am spus de ea, cu toti avem diferite stari cateodata si ne amintim de ceva, nu inseamna ca o iubesc daca tiam vorbit de ea sau ca simt ceva pentru ea, in fine cum vrei tu
M-ai suparat sa stii. Ma abtin...
Si tu fii calma
Sunt ca n-are cine sa-mi cheme ambulanta
Asa tare te-ai aprins?
Pentu ca esti rece de asta, credeam ca isi dai seama, tu crezi ca imi place sa vorbesc asa cu tine?
Nu m-am referit ca vorbesti la rece cu mine sau ca faci misto nu, ma refer ca nu vrei sa mi te deschisi emotional
Glumesti nu?
Atat de irational vorbesc incat m-am pierdut in cuvintele mele.
Deci tu vorbesti cu mine asa la misto a?
Eu ma culc, noapte buna, vise placute smechero
Daca ma ironizez fac misto de tine?
"Nu m-am referit ca vorbesti la rece cu mine sau ca faci misto nu, ma refer ca nu vrei sa mi te deschisi emotional"
Cum ramane cu fraza asta?
Fac misto sau nu? Spune-mi si mie. Simti tu asta? ce dreacu
Imi era mai bine la ignore.
Nu te pot tine acolo sti prea bine
ai spus ca vorbesti irational eu te vreau rationala, de asta am spus tu faci misto sa stiu? da vreau sa fi mai emotionala, mai calda
Mai rational, noi de fapt nici nu am discutat in seara asta nimic poate e si vina mea recunosc
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă: