Tie cu siguranta iti va placea Twilight ( chiar e super! ). Daca l-ai vazut deja, voi reveni cu o alta recomandare! Vizionare placuta! daca il vrei, ti-l pot trimite pe acesta, parca il am salvat. Pe cinemarx.ro ii poti vedea trailer-ul.
Ieri am vazut Angus, thongs and perfect snogging si mi-a placut, mi-a dat o stare ciudata, imi amintea de liceu
Desi nu sunt fan Star Trek, ti-l recomand pe cel iesit anul asta. E super bun si Drag me to hell la fel. Mi-au placut intr-atat incat m-am uitat s-a 2a oara la ele. Si Terminator Salvation e bun, desi-mi presara praf de somn pe gene din cand in cand. Fast and furious e criminal si nu trebuie' sa-l pierzi. Eu astept cu sufletul la gura Transformers: Revenge of the Fallen si filmul: 2012, The Final Destination 2009 Horror si inca cateva la care le-am vazut prezentarea si par horror de bune
Fileme care sunt acum la cinema am cateva dar toate sunt de comedie, nu stiu daca tie iti plac.
Ai vazut "'Quarantine"? originalul este spaniol,"REC" dar l-au cumparat americanii, este despre o tipa care face un reportaj la pompierei, noaptea au o urgenta intr-un apartament. Cand ajung acolo vecinii erau jos in scara blocului si ziceau ca o vecina a innebunit. Intre timp vin unii si ii inchid pe toti acolo zicand ca exista un virus, de fapt o baba nebuna cAsr ii musca pe toti, sange, crime, dar cei muscati se transforma si ei in monstrii, Tot filmul te tine in suspans, este de graoza, merita vazut
, acum produc si parte a doua. ( iti zic sincer ca varianta spaniola este mult mai faina).
Babilon e cu vin disel e super sau trenu da cauta in general de la studioul lion gate
House of the spirits(am auzit ca-i bun). house of vax, step up:1, 2), cu adolescenti:Raise your voice, 17-again, stick it sau save the last dance...