Uitat-ul la tv, muzica, plimbarile prin parc sau in natura, cititul sper sa te ajute daca tot te plictisesti stai cu noi pe TPU la taclale
Chiar mai multe, eu nu ma plictisesc niciodata, nu am timp pentru asta., Dimineata merg in gradina sa ud florile, apoi gatesc, spal, curatenie.In jurul orei 12, 00 am terminat si am ...liber.Citesc, completez integrame, rebus, imi citesc mesajele pe yahoo, vorbesc pe mes cu fiica mai mare si nepotii, seara facem o plimbare, apoi intru pe TPU si...ma culc in jurul ore 02, 00.
Da, relaxatul , cauta-ti o activitate super cum ar fi invatarea unei limbi straine pe net, un curs de ceva interesant, o plimbare in parc cu iubitu si tot asa
Sunt foarte multe remedii, dar problema e ca daca mie imi place ceva nu e sigur ca o sa-ti placa si tie . Incearca o activitate sau mai multe, care-ti plac alunga plictiseala.
Ce-ti place sa faci? Iesi cu colegii, prietenii. Mergi la un strand, intr-o mica excursie, practica un sport. Citeste, deseneaza, repara ceva. hai ca ai ce sa faci