Daca nu se intampla prea des, nu e foarte grav, dar nici sanatos nu e. Incearca sa te limitezi la o tableta de 100 de grame o data pe saptamana, cu toate ca si asa e cam mult.
Esti asa de amuzant ca dai in prostie.
Si tu in ce crezi ca dai mancand in prostie ciocolata? Macar in diabet pentru inceput. Mai tarziu turbezi si te arunci de la etaj(sper).
Dau in energie si probabil, fericire. Tu cu mesajele astea de frustrat, in ce crezi ca dai? Esti praf tata, sper macar sa fii bun la ceva sa nu fii un ratat supraponderal lefter si izolat social ca tare imi e teama ca esti. Sper ca nu... Daca esti si mai si comentezi gasindu-ti o anumita satisfacere imaginara pe un site inseamna ca esti rau... Daca nu, mai lasa-ma frate ca am intrebat daca ii foarte rau sau se mai intampla.Fac 2 antrenamente pe zi, nu ma ingras deloc dar nu stiu de unde atata pofta de dulce, atat am intrebat si eu.
Da, crezi ca daca intrebi pe TPU te vei opri din mancat sau ce? Mananca in continuare atunci si vezi-ti de treaba. Daca vrei sa te opresti atunci du-te la medicul de familie si spune-ti problema. Aici primesti raspunsuri pe masura intrebarii!
Pei daca mai aud ca si altii mai au aceeasi obicei, inseamna ca nu ii cine stie ce si mai si primesti un sfat, doua, ca nu obisnuiesc sa merg la doctor, am fost de 4 ori in viata mea si aia ca imi trebuiau niste acte.Niciodata n-am avut probleme cu nimic si prefer sa intreb decat sa merg la doctori si asa nu imi plac. Bun, bun dar sa ma arunc de la etaj nu stiu daca ii pe masura intrebarii daca mananc prea multa ciocolata.
Pai tocmai de-aia, de la prea multa energie si fericire te poti arunca de la etaj.;))
Fa ce vrei, dar daca vrei sfaturi, aici nu e locul. Cere de la cineva specializat, nu de la anonimi pe net. Excesul nu e bun in general si ma indoiesc ca acesta e un obicei intalnit, consumul de ciocolata asa exagerat. Adica, hai, ok, poate s-a intamplat azi, naiba stie, nu mori maine, dar sa nu-ti faci un obicei zilnic.
Si da, eu frustrat, praf, ratat, plus restul insultelor gratuite de la un pustan ca tine, sunt cel caruia i-ai dat si fundita :D acum cateva zile aici:
http://www.tpu.ro/conversatii/la-ce-varsta-ati-inceput-sa-faceti-bani/
Na! :P
Stiu ca ti-am dat, m-am uitat la profilul tau inainte sa iti dau reply, ca sa stiu cu cine vorbesc. Pustan, nu chiar, nici deparde e adevarat...Nu te-am insultat doar am zis ca sper ca nu esti din acele categorii care isi cauta satisfacerea mentala pe net...
Mda, dar acum vezi ca n-ai somn? Prea multa energie strica.
Eu n-am somn? La mine ii mult mai devreme ca nu sunt in tara, tu n-ai somn...
Nu e bine, dar mananca si mancare nu numai ciocolata si o sa vezi ca nu o sa mai ai pofta de ciocolata.