| simoSTAR a întrebat:

Stiu ca este vacanta, dar totusi mai e putin si am o intrebare pentru studenti: cati ati inceput sa va pregatiti pentru sesiune?hee hee

Răspuns Câştigător
| Anca a răspuns:

laughing))))) Vai, m-ai lovit rau de tot acum

Adica mi-au adus aminte ca, in 12 incep sesiunea si nºam invatat nimic pana acum.
Stau si ma uit cu groaza la cartea de biofizica laughing))

11 răspunsuri:
| Flav a răspuns:

Glumesti, nu?

| simoSTAR explică:

Anca, macar tu ai vointa si te uitihee hee

| Anca a răspuns:

Dar nu ma uit cu intentie laughing Tot din greseala dau peste ea. Semn ca treaba-i nasoala daca nu ma apuc s-o deschid. Si de 2 saptamani tot zice : " Las ca maine " laughing

| simoSTAR explică:

Si tu? laughing cred ca asa facem cam totihee hee

| Anca a răspuns:

Io imi tot sun colegii sa ma asigur ca nici ei nu sºau apucat de invatat laughing Asa ma mai consolez si eu big grin

| Bacemi a răspuns:

Nici eu nu m-am apucat. Am citit un curs doar. Dar maine dupa ce vin de la munca o sa incep sper. Ar fi bine sa uit de replica : '' nu lasa pe maine ce poti face poimaine ".

| Bacemi a răspuns:

Nici eu nu m-am apucat . Am citit un curs doar . Dar maine dupa ce vin de la munca o sa incep sper . Ar fi bine sa uit de replica : '' nu lasa pe maine ce poti face poimaine " .

| Bacemi a răspuns:

Nici eu nu m-am apucat . Am citit un curs doar . Dar maine dupa ce vin de la munca o sa incep sper . Ar fi bine sa uit de replica : '' nu lasa pe maine ce poti face poimaine " .

| JeSa a răspuns:

Bacemi laughing
simoSTAR, eu mereutongue rolling on the floor))fara sa-mi dorescbig grin ma si pregatesc de sesiuni...

| simoSTAR explică:

@JeSsYkA, ca noi toti, sau tu esti exceptia de la regula?hee hee

| JeSa a răspuns:

SimoSTAR rolling on the flooratat timp cat eu platescwinking cursurile, nu vad unde e problema?