M-am gandit de mult timp la intrebarea asta
As alege apa pentru ca vine la pachet cu starile de agregare ce pot oferi o utilitate destul de mare.
De exemplu daca ai putere asupra apei atunci probabil ca o poti transforma si in gheata asa ca ai putea face scuturi /arme /ziduri din gheata ceea ce ar fi util daca te-ai bate cu alti oameni cu puteri.
Dintre cei de acolo te-ar putea bate numai fulgerul dar depinde cine loveste primul.
Aerul il poti bate cu ziduri de gheata. La pamant ingheti zona in care te gasesti ca sa nu-l poata folosi sau ca sa-l incurci.
Focul e periculos dar nu are protectie plus ca pot face sa ploua deci ar fi inutil.
Vs fulger faci un stalp imens din gheata ca sa-l loveasca pe el si nu pe tine... asta sau mori. Rip me.
Dar hei. Daca se intampla sa fiu prin desert atunci eu o sa supravietuiesc cel mai mult. Plus ca as fi foarte util vara sau la incendii
Wow, ce fac anime-urile din oameni
Imi place cum gandesti :3
Stiu Aveam imaginatie si fara anime-uri... ma plictisesc repede daca nu am ce face.
Plus ca imi plac sulitele so, o sulita de gheata ar fi fost utila.
Adevarata putere al naturii este apa, aerul, focul, metal, lemn si pamantul! Fulger= Foc. Aceasta sunt elemente zodiacale chinezesti!
Fulgerul.
Ca sa mi se zice Zeus. ¯\_(ツ)_/¯
Puterea mea ar veni din cer, nu de pe pamant.
E ceva special, ca nu e o putere care atinge pamantul ( apa, foc le gasesti pe pamant iar fulgerul vine din cer), ar fi ceva mai special si pur.
Intr-un fel, interesanta alegere...
Tu ce ai alege?
Apa!
Bruce Lee, varianta femininia.
Si el era "Be water my friend!"
Sunt baiat
Chiar imi place, stau seara cand e luna plina la un rau sau la o apa, este super
oh, scuze.
Nu are sens, poti spune si aer pamant, dar nu pe asta se bazeaza Ying Yang...
N-am gasit vreau motiv
Foc~l-as folosi sa-i pot arde pe dusmani(cei ce-au distrus frumusetea acestei planete) si sa pot gusta din cenusa rezultata
Apa~as aduce viata pe alte planete
Aer. L-as lua pe tot pentru mine, iar oamenii vor asculta de mine, caci altfel vor muri.
Si eu as putea sa controlez apa din corpul tau
Back off, nu e nevoie de egoism si violenta
N-ai zis ca trebuie sa le folosim in scopuri nobile.
In plus, daca controlez aerul inseamna ca, controlez oxigenul, azotul si celelalte gaze din componenta lui, deci as putea sa despart cei 3 atomi din molecula de apa.
Dramatizezi prea mult... Las-o asa
Aș alege apa. Iubesc ploaia, aș face să plouă de fiecare dată când îmi doresc acea atmosferă melancolică în care să-mi regăsesc toată persoana. De asemenea, aș alege și aerul, în combinație cu apa aș crea o ploaie cu vijelii. Ce poate fi mai frumos? ^^
anonim_4396 întreabă: