Mda... stiu intreg videoclipul. A fost o faza cu "sportul nostru national este cersitul" care a fost oarecum naspa... in fine.
Cei care au realizat asta sunt niste persoane infecte care nu stiu sa faca decat niste generalizari amarate. De fapt stiu sa faca generalizari bune dar nu fac asta pentru audienta. Eu prefer sa nu fiu ca ei si sa nu generalizez spunand ca toti francezii sunt niste netrebnici...
Eu unul nu mi-am schimbat poza de profil nici pentru comunitatea gay,nici pentru Colectiv dar nici pentru Franta si stii de ce? Pentru ca urasc acest efect de turma. Aia nici macar nu stiu pentru ce si-au schimbat poza de profil, au facut-o doar ca sa dea bine in ochii prietenilor.
Fiecare isi pune ce poza vrea... Imi pare rau pentru francezi dar nu asa cum mi-a parut de cei din Colectiv. *asta pentru ca sunt roman si este normal sa fiu mai afectat de problemele romanilor decat de cele ale strainilor*
Gandeste-te ca au murit sute de oameni si la acel incindent cu avionul care s-a prabusit saptamanile trecute.
Cine si-a schimbat poza de profil pentru acei oameni? Nimeni si stii de ce? Pentru ca toata faza asta cu schimbatul pozei este un gest lipsit de sens care nu ajuta cu absolut nimic familiile victimelor.
Nu te mai enerva degeaba. Aceasta este lumea in care traim, o lume care se ghideaza dupa acest efect de turma. Multi dintre cei care si-au schimbat pozele nici macar nu stiu ce s-a intamplat, au aflat de incident atunci cand au vazut noua rama sau ce o fi aia.
Este doar parerea mea. Sper ca nu am jignit pe nimeni. Succes!
Ştii, e foarte probabil ca oamenii care au murit în atentat să nu aibă absolut nicio treabă cu românii, să nu-i fi jignit sau alte cele.
Şi oricum, fiecare poate să-şi pună ce poză vrea.
OmObisnuit întreabă: