| Necunoscut05 a întrebat:

Stiu ca o sa sune ciudat datorita faptului ca cel mai probabil nimanui nu i s-a intamplat asta dar sunt curioasa ce explicatii logice au oamenii cand vine vorba de asta! Nu ma luati cu "sunt coincidente" fiindca este clar ca nu sunt fiindca se intampla absolut mereu! De cand aveam 13 ani am inceput sa am vise cu semnificatii dar cele mai dese vise erau cele care semnificau decesul unui membru din familie sau doar persoana apropiata/cunoscuta! De absolut fiecare data cand urmeaza sa decedeze cineva drag visez cu cateva zile inainte asta ca si cum universul ar vrea sa ma pregateasca de asta! Nu visez in general, visez doar in cazurile astea si mereu cand am vise care prezic decesul sau imbolnavirea cuiva ma trezesc tremurand/plangand/extrem de speriata sau eventual se intampla sa fiu foarte agitata in somn chiar daca acestea nu sunt cosmaruri ci vise normale! va dau exemplu de cel mai clar moment in care mi s-a dovedit si mie cat si tuturo ca nu sunt doar coincidente cand am avut trei vise la rand in trei nopti! Primul vis insemna ca cineva drag urma sa decedeze, al doilea ca cineva din familie va deceda sau se imbolnaveste, iar al treilea ca cei dragi vor suferi. La cateva zile distanta mi-a decedat un prieten lovit de masina, iar la aproximativ o saptamana distanta am avut un deces in familie si toti au fost in doliu si au suferit enorm! Familia mea normal ca nu ma crezut initial asa ca la urmatorul vis le am spus instant cum m-am trezit, despre un vis care insemna ca cineva din familie va deceda, iar la doua zile distanta am avut un deces in familie si atunci m au crezut toti ca nu aberez si ca nu sunt nici coincidente fiindca mereu se intampla ce visam! Apoi am inceput sa prezic prin vise tot felul de chestii de la ca as fi inselata pana la ca urma sa castig bani si mereu era asa! Acum va las pe voi sa trageti concluzii si sa veniti cu o explicatie! Ar fii super daca mi ar raspunde si psihologi la asta sau persoane care chiar stiu ce inseamna!

2 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Mai fata, eu promit sa te cred daca imi prezici numerele corecte care ies castigatoare la lotto de sambata asta!

| Necunoscut05 explică (pentru Violleta2022):

Nu am zis nimanui sa ma creada, am spus sa imi raspunda persoane care chiar stiu ce inseamna im caz ca au mai intalnit cazuri de genul! Nu ma intereseaza sa ma creada cineva care n-are nici cea mai mica idee cand vine vorba de chestii de genul.