| DracuIa a întrebat:

Stiu ca poate suna aiurea dar, nu pot dormii noaptea, 90% din cazuri sunt constient si... cateodata mai uit sa ma rog noaptea inainte sa dorm, adica sa-i multumesc lui Dumnezeu si etc
Si ma simt atacat de ceva foarte rau si intunecat, mentionez ca nu sunt fan filme horror sau alte chestii, nu fac nimic negativ, din contra urmaresc doar lucuri bune si frumoase si incerc sa ajut oamenii pe plan spiritual, dar noaptea am aceasta problema si imi provoaca o anumita stare ingrozitoare, de la un timp am inceput sa ma tem de intuneric laughing
Infine am cautat pe internet si sunt fff multe cazuri, extrem de multe, si s-au tot facut multe filme au aparut multe chiar si anul asta, cu exact acelasi lucru.
Demoni in somn sau atacuri, e plin internetul nu stiu ce sa zic,
Totusi, jur ca, cand ma rog imi trece, pe bune vorbesc, are effect, stiu ca sunt spirite rele dar mna carora le-am mai explicat nu ma ia in serios, zice ca sunt doar vise dar eu cred ca e ceva mai serios.
Daca a mai trecut cineva sau intalege acest domeniu si de ce si cum sa previn, infara de rugat, caci uneori chiar usot si... cand uit sa ma rog fix atunci, fara sa-mi dau seama zici ca e programat...
Majoitatea cu care am vorbit nu au avut acest fenomen, sau nu viseaza deloc, insa cand am vorbit cu cineva cu mintea mai deschisa mi-a zis ca si el a avut si mai are uneori din cauza ca cu cat te apropii de Dumnezeu mai mult, si te luminezi, cu atat voi fii incercat mai mult de catre vrasmas si intunericul va trage la lumina, si mai ales pentru ca incerc sa le deschid si altora mintea ...nush sincer darcatoedata e asa de rau si simt o rautate si intuneric rele de abia imi vine sa mai dorm unoeri, noaptea, insa ziua nu am prea avut aceasta problema.
Ce parere aveti? Cautati si pe internet. paralizia in somn sau demonii din somn :/

Răspuns Câştigător
| Steregoi a răspuns:

Pai dracii lucra non stop si ziua si noaptea pentru ca ei nu au nevoie de somn. E doar o perceptie a omului care nu vede pe intuneric decat alb-negru. Dumnezeu a facut si intunericul si lumina din Univers. Dumnezeu vede si in lumina si in intuneric.

La cat se dracuie oamenii intre ei nu e de mirare ca dracii si-au intensificat activitatea. Uite aici in cate moduri se dracuiesc oamenii intre ei:

https://dexonline.ro/definitie/drac

Eu personal nu am probleme cu dracii pentru ca-l cunosc pe Dumnezeu si fac voia lui si Dumnezeu e prietenul meu cel mai bun adica mai bun si decat sotia si copilul.

Matei 7:22, 23:"Mulţi Îmi vor zice în ziua aceea: Doamne, Doamne, au nu în numele Tău am proorocit şi nu în numele Tău am scos demoni şi nu în numele Tău minuni multe am făcut?
23. Şi atunci voi mărturisi lor: Niciodată nu v-am cunoscut pe voi. Depărtaţi-vă de la Mine cei ce lucraţi fărădelegea."

Matei 12:25-27:"Cunoscând gândurile lor, Iisus le-a zis: Orice împărăţie care se dezbină în sine se pustieşte, orice cetate sau casă care se dezbină în sine nu va dăinui.
26. Dacă satana scoate pe satana, s-a dezbinat în sine; dar atunci cum va dăinui împărăţia lui?
27. Şi dacă Eu scot pe demoni cu Beelzebul, feciorii voştri cu cine îi scot? De aceea ei vă vor fi judecători." Feciorii care lucrau cu Satan scoteau si ei demoni. Cristos a aratat ca el nu putea fi comparat cu acei feciori pentru ca el scotea demoni cu puterea lui Dumnezeu.

Cu ocazia celor zece plagi din Egiptul antic putem observa ca oamenii faraonului care lucrau cu demoni puteau sa faca si ei unele minuni.

Exorcizarile nu sunt un semn de identificare a crestinilor adevarati. Cristos nu facea exorcizari pronuntand "cuvinte magice" si nu facea slujbe.

In 1 Corinteni 12:28-13:13; 13:8 se arata ca acele minuni si lucrari de putere aveau sa inceteze: "Dragostea nu cade niciodată. Cât despre proorocii - se vor desfiinţa; darul limbilor va înceta; ştiinţa se va sfârşi;" Toate acelea au incetat odata cu terminarea de scris a ultimei carti profetice Apocalipsa de catre apostolul Ioan care a terminat de scris Biblia. Prorociile aveau sa se desfiinteze in sensul ca nu aveau sa mai apara altele de la Dumnezeu. In locul prorociilor de la Dumnezeu avea sa apara profetul fals din zilele noastre si restul profetilor falsi ai lui Satan care spun: "Biblia e un basm, Armaghedonul prezis in Apocalipsa nu va veni."

Acum dracii se scot intre ei si fac cu schimbul. rolling on the floor

Eu rad, dar sunt chestiuni foarte serioase demne de stiut.

Lumea asta necredincioasa colcaie de draci.

Cand cineva are capul gol fara cunostinta despre Dumnezeu atunci dracii se baga cate sapte in acel om fara ca acel om sa-si dea seama pentru ca mai intai el alege sa nu creada in Dumnezeu si prin asta confunda gandurile lui proprii cu gandurile dracilor.

Matei 12:43-45:"Şi când duhul necurat a ieşit din om, umblă prin locuri fără apă, căutând odihnă şi nu găseşte.
44. Atunci zice: Mă voi întoarce la casa mea de unde am ieşit; şi venind, o află golită, măturată şi împodobită.
45. Atunci se duce şi ia cu sine alte şapte duhuri mai rele decât el şi, intrând, sălăşluiesc aici şi se fac cele de pe urmă ale omului aceluia mai rele decât cele dintâi. Aşa va fi şi cu acest neam viclean."

Impodobirile din capul unui om sunt teoriile si filozofiile omenesti promovate de Satan si de oamenii de stiinta necredinciosi. Locurile fara apa sunt locurile unde nu se vorbeste despre "apa" sau despre cuvantul lui Dumnezeu in mod demn si respectuos sau nu se vorbeste deloc.

Acum cei ce lucreaza cu dracii exorcizeaza sau simuleaza exorcizari. Vezi si cazul Tanacu sau filmul "Dupa dealuri". Cand cineva e vizitat des direct de catre draci e semn ca persoana in cauza nu e in relatii bune cu Dumnezeu. Asta nu inseamna ca un crestin adevarat nu poate fi vizitat si el uneori de cate un demon insa in general demonii se folosesc de oamenii lor pentru a-i incerca pe crestinii adevarati. Si Cristos a fost vizitat chiar de Satan. La fel si Iov. Insa atat Cristos cat si Iov nu au fost vizitati des de Satan. Cand Satan a vazut ca Cristos si Iov se bucurau de protectia lui Dumnezeu atunci Satan si demonii lui ii ocolea pe Cristos si pe Iov.

Iacov 4:7:"Supuneţi-vă deci lui Dumnezeu. Staţi împotriva diavolului şi el va fugi de la voi."

Armura crestinului: Efeseni 6:10-18:"În sfârşit, fraţilor, întăriţi-vă în Domnul şi întru puterea tăriei Lui.
11. Îmbrăcaţi-vă cu toate armele lui Dumnezeu, ca să puteţi sta împotriva uneltirilor diavolului.
12. Căci lupta noastră nu este împotriva trupului şi a sângelui, ci împotriva începătoriilor, împotriva stăpâniilor, împotriva stăpânitorilor întunericului acestui veac, împotriva duhurilor răutăţii, care sunt în văzduh.
13. Pentru aceea, luaţi toate armele lui Dumnezeu, ca să puteţi sta împotrivă în ziua cea rea, şi, toate biruindu-le, să rămâneţi în picioare.
14. Staţi deci tari, având mijlocul vostru încins cu adevărul şi îmbrăcându-vă cu platoşa dreptăţii,
15. Şi încălţaţi picioarele voastre, gata fiind pentru Evanghelia păcii.
16. În toate luaţi pavăza credinţei, cu care veţi putea să stingeţi toate săgeţile cele arzătoare ale vicleanului.
17. Luaţi şi coiful mântuirii şi sabia Duhului, care este cuvântul lui Dumnezeu.
18. Faceţi în toată vremea, în Duhul, tot felul de rugăciuni şi de cereri, şi întru aceasta priveghind cu toată stăruinţa şi rugăciunea pentru toţi sfinţii."

5 răspunsuri:
| SG1995 a răspuns:

Paralizia in somn e normala, daca nu ai experimenta fenomenu ai fi somnambul. Cand te trezesti paralizat ai un bad trip nu e din cauze supranaturale ci din cauza ca creierul tau nu e trezit complet, o parte din creierul tau inca doarme, esti la limita dintre constient si somn, deci in cauzul se fata e o reactie de frica si confuzie la aceea stare. Am patit-o si eu, si prima ora a fost un trip horror, dar dupa nu mult timp am reusit sa ies din stare printr-o metoda simpla, am incercat imi misc o parte a corpului (precum degetele) odata si reuseai sa iti misti corpul ai iesit.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Probabil, dacă te cei culca la 22 și te vei trezi la 6, nu vei mai avea probleme cu somnul.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mediteaza si roagãte la Dumnezeu la frecvente mai inaltã, trebuie si sa simti energia corpului pânã deasupra de la al 3-lea ochi, acesti demoni ii gãsesti doar la frecvente joase pentru a implini luminarea trebuie sa iti trezesti sinele intrior complet pentru a ajunge la Dumnezeu.

| RpxOnAir a răspuns:

Da o labă

Răspuns utilizator avertizat