| botosel a întrebat:

Stiu ca suna destul de ciudat, dar credeti in premonitii? Si daca da, ati avut vreodata una? De exemplu bunica mea a plans o zi intreaga fara motiv, iar la sfarsitul zilei a aflat ca bunicul meu a murit.

3 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu cred...si inainte sa il calce pe tata masina, eu am visat o saptamana cum se apropia masina de mine, si aveam acelasi vis, cu acelasi tir care l-a calcat pe el.

| dany3la a răspuns:

Da cred!
seara cand ma pun in pat si vreau sa dorm(atunci mama este la lucru),tot am senzatia ca o sa pateasca ceva, iar dimineata ori o doare ceva, ori ii este rau.

| ema1ih a răspuns:

Da, cred mi s-a intamplat in 2008, vara mi-am amintit ca de 1 martie 2008 mergeam cu masina spre scoala cu vecina mea. Cand stateam la un semafor si ma uitam pe geam mama ei i-a spus sa-mi dea martisorul si la scos din geanta ei. Era in forma de inger. In 2008 tot vroiam sa intreb pe cineva unde e martisorul deoarece nu-l mai gaseam dar am uitat sa mai intreb pe cineva sau sa-i spun cuiva de martisor.
A venit si 1 martie 2009, mergeam cu masina cu aceeasi vecina si mama ei. Ma uitam pe geam si ma gandeam la martisorul din 2008 si cum mi la dat. Urmatorul moment a fost ciudat. Astepatam la acelasi semafor si deodata mama vecinei mele i-a spus acelasi lucru si a scos acelasi martisor din aceeasi geanta si mi l-a dat, m-am uitat putin la el, am vazut ca e identic si mi s-a parut putin ciudat dar n-am zis nimic...
I-am spus acasa mamei si mi-a spus ca in 2008 n-am primit un martisor in forma de inger de la ea.
Acum nu mai ma crede cineva ca eu stiam de martisor si cum mi la dat.
Acum, ma intreb ce se mai intampla daca ii spuneam in 2008 cuiva de martisor... (stiu ca intrebarea e pusa acum un an dar mi-am dat seama dupa ce am scris laughing )