Eu desi ma descurc destul de greu aleg tara natala pentru ca aici am parte de tot ce vreau si nu ma refer neaparat pe plan material. Am familia, prietenii tot ce imi doresc. Degeaba mergi in strainatate castigi bani multi daca nu ai parte de fericire. Ca sa incepi sa cunosti cat de cat pe acolo lumea iti trebuie chiar si un deceniu.
Eu sunt pentru tara natala. Din propria experienta iti spun ca in styrainatate oriunde ai merge nu o sa fi privit niciodata k,, unul de al lor". Chiar daca la noi e greu si posibilitatile sunt foarte limitate poti foarte bine sa mergi intr o tara si sa iti faci niste banuti sa incepi ceva acasa. Daca iti merge putin capul, reusesti.
Eu aleg tara natala, chiar daca ma mut in strainatate, eu nu ma pot dezlega de tara mea!
Eu aleg strainatate la orice ora. Prietenii si familia ii poti vizita, insa banii nu vin asa cum vrei tu in Romania, fara relatii, mosteniri si alte avantaje care numai unii le au. Desi o sa iti fie greu sa te obisnuiesti, parerea mea este ca prieteni iti faci oriunde.
Sfatul meu este sa te duci in strainatate, dar nu de tot. Doar pentru cateva luni si vi acasa cu bani. Asta planuiesc eu sa fac. Desigur daca merg lucrurile bine acolo ar fi fain sa te stabilesti acolo.
kynleiii întreabă: