| cornculapte a întrebat:

Subiectele tabu. Inteleg ca poate unii oameni sunt mai conservatori si nu discuta despre orice. Ma deranjeaza insa faptul ca eu n-am subiecte tabu, iar ei ma critica pentru asta. Ca vorbesc despre sex sau despre moarte la fel de usor cum vorbesc despre micul dejun sau despre filmul de aseara. Nu ma deranjeaza atat de mult criticile din partea oricui, cat cele din partea prietenilor care se uita la mine ca la felul 4 cand spun ceva sau imi baga replici de genul 'De cand esti asa perversa?' sau 'Doamne fereste, ce vorbesti si tu...' Nu pot sa inteleg, daca nu am voie sa vorbesc despre ele, de ce s-au mai introdus in dictionare?
Care sunt subiectele voastre tabu?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Intimitatea mea este tabu! In rest, nu fac rabat de la nimic. Sunt deschis oricarui subiect, fiindca asa consider eu ca trebuie sa fiu. Apropos dictionare, trei sferturi din populatie nu a deschis niciodata unul, pe primul loc aflandu-se (nu prea mandru) DEX-ul.

2 răspunsuri:
| Arthur a răspuns:

Nu e bine să fii o carte deschisă pentru oricine. Spulberi misterul şi rişti să fii considerată un pic uşurică. Sunt lucruri care sunt numai pentru tine şi prietenul intim.

| Firefly a răspuns:

Nu am subiecte tabu. Vorbesc deschis despre orice.Asa mi se pare normal.Nu are rost sa ne ascundem dupa deget.In fond, e mai bine sa stim mai multe, dacat mai putine si sa facem greseli din nestiinta.