Te inteleg. Stiu cum te simti. Am trecut si eu prin asta de multe ori. Daca vrei putem vorbi pe privat mai multe. E bine sa vorbesti cu cineva, cu un prieten mai apropiat. Daca tii totul in tine e mai rau. Trebuie un pic de optimism si de speranta.
In primul rand trebuie sa identifici cauza.Nu exista oamenii tristi fara niciun motiv
Daca ai identificat cauza urmeaza solutia.Si dupa ce aplici solutia incepe planul de reabilitare.Gandeste-te ca e ca si cum ai darama si ai construi din nou o cladire
Marele secret e sa gandesti pozitiv. In orice rau ti se intampla, daca cauti o sa gasesti si o parte pozitiva( macar ca si experienta de viata ).
Indiferent cate probleme ai avea gandeste-te ca toate se vor rezolva mai devreme sau mai tarziu, odata cu trecerea timpului.
Alunga-ti gandurile negre si gandeste ca ti-e dat sa traiesti numai odata. Daca pierzi aceasta sansa nu o vei mai putea avea vreodata.
Ajuta mult la starea ta prezenta unui animalut la care sa tii cu adevarat iar ajutorul familiei conteaza foarte mult. E bine sa vezi jumatatea plina a paharului pentru ca ea exista.
Succes!
Păi...suferi ori de depresie, ori de paranoia. Sfatul meu e să mergi la un psiholog, el cu siguranţă va şti ce să facă cu tine şi îţi va explica cum îi poţi povesti şi toate cele.
Sau poţi să cauţi cauza şi să încerci să îţi revii, dar e mai greu, având în vedere că depresia e mai mult o boală ca o stare
Incearca atunci sa te destainui celei mai bune prietene sau poatr unui ptrot ca sa-ti descarci sufletul.
Ai gresit autodiagnosticandu-te.Depresia autentica se trateaza vreme mai indelungata la un medic psihiatru.Nu se neglijeaza tratamentul cand te simti mai bine. S-ar putea sa nu ai depresie ci doar o deceptie, de aceea mergi la medic.
Daca zici ca nu poti indura atatea, chiar trebuie sa vizitezi un psiholog.
Desi o solutie ar fi sa te confesezi prietenei celei mai bune, eu nu vad asa lucrurile. Ea este o simpla persoana, ca si tine, nu este in masura sa iti dea sfaturi demne de urmat, cum nimeni de pe acest site nu este(fiind in necunostiinta de cauza). Pana la urma, nu uita ca te afli in perioada adolescentei, care implica foarte mult dar dupa ce ai sa treci de ea, ai s-o ceri inapoi!