| PeUltimulDrum a întrebat:

Sufar foarte tare si vreau sa mor,am incercat sa iau calmante,dar degeaba,sunt acum intr-un spital de psihiatrie si tot degeaba,sufar in prostie, cum pot trai eu pe pamant asa nenorocit? Sufar de schizofrenie si atacuri repetate de panica, ce e de facut?

5 răspunsuri:
| SilentRain a răspuns:

Cum de ai net la psihiatrie?
Aveți și mâncare bună acolo?
Net+mâncare bună = sună bine pentru mine laughing)))

| Lioana a răspuns:

Sinuciderea e o lasitate. E recunoasterea faptului ca nu ai puterea sa traiesti, ca esti un ratat. Asta vrei sa fii? Nu cred.
Viata e o continua lupta. Nimeni nu o duce bine tot timpul. Cu totii avem caderi, dar dupa cadere vine o ridicare. Nu trebuie sa ramai acolo jos. Trebuie sa lupti cu toate puterile tale sa te ridici din starea aceea mizera si sa dai un rost existentei tale.
In loc sa astepti sa fii iubit, iubeste. In loc sa astepti sa fii ajutat, ajută. In loc sa astepti sa fii inteles, intelege-i tu pe ceilalti. Nu aștepta nimic de la oameni, dar așteaptă totul de la tine. Fii un om de care sa fii mandru.

| Demetrov a răspuns:

Si eu continui sa traiesc si mai presus sa fiu „ viu " in ciuda problemelor pe care le am cu propria persoana.

| mgtow a răspuns:

Hai ca platesc eu 1000£ pe o papusa din silicon made in prc (china). Sa le zici la paznicii de la spital ca e un suvenir din partea mamei sa nu deschida cutia

| Bondarel99 a răspuns:

Pai dacă ești in spital trebuia sa observi imbunatatiri.
De ce ai ajuns in situația asta? De când ești așa rău?