Zbenguici
| Zbenguici a întrebat:

Suicid: pro si contra.
Cine a incercat?

15 răspunsuri:
| lia a răspuns:

Eu, ma sinucid putin, cate putin, in fiecare zi deoarece simt ca nu mi-am gasit inca rostul.
Sunt contra sinuciderii fizice! Dupa parerea mea, este foarte important sa profiti de orice secunda din viata ta, ca sa poti evolua.

Zbenguici
| Zbenguici explică:

@Moneyandfame putea fi o incercare ratata. Asa ai fi putut sa imi raspunzi. happy
@cutza gandeste-te totusi cat curaj iti trebuie sa comiti un asemenea act! Si cata disperare! Uneori frica e vecina cu paroxismul: atat de a trai cat si de a iti lua propria viata!

@eu_o_mare_enigma sunt dezamagita de raspunsul tau! Eu stiam ca poti mult mai mult!

| hashe86 a răspuns:

De incercam nu mai eram aicihee hee
contra, viata e cel mai de pret dar care il avem si nu ne putem permite sa ne jucam cu ea.
in perioada bulversanta a adolescentei, vrand sa ma victimizez la maximum in unele situatii cand ma simteam neinteles, aveam unele ganduri sinucigase, insa din fericire doar idei copilaresti care imi dispareau suficient de repede.
ma iubesc prea mult pe mine insumi ca s imi pot face rau.

| FearNoEvil a răspuns:

Contra. N-am incercat niciodata si nici nu voi incerca. Cu toate ca am avut destule perioade in care mi-a mers totul prost, timpul le-a rezolvat pe toate.

| cutza a răspuns:

Total CONTRA! Dupa parerea mea incearca suicidul doar oamenii lasiTotul in viata are o solutie iar daca tu nu o vezi nu inseamna ca trebuie sa-ti pui capat zilelor... timpenie...

| cutza a răspuns:

Total CONTRA ! Dupa parerea mea incearca suicidul doar oamenii lasiTotul in viata are o solutie iar daca tu nu o vezi nu inseamna ca trebuie sa-ti pui capat zilelor....timpenie...

| Summer Memories a răspuns:

Eu sunt contra.Tot are solutie, mai putin moartea happy.

| Moneyandfame a răspuns:

Suicid inseamna sa fi deja mort.Nu aveam cum sa iti mai raspundem daca am incercat.

| andreea89 a răspuns:

Contra! am incercat si eu incercand sa opresc un conflic familial care ma depasea psihic, atragand atentia, dar n-a fost asa.acum sunt de alta parere.nu vreau sa fac un pacat, nu vreau sa pedepsesc pe mine si sa-mi iau singura dreptul la viata din cauza nici unei persoane.asta pentru ca vreau sa reusesc in ce mi-am propus si prin asta sa le dau o lectie celor care, doar pentru ca sunt in varsta cred ca-si pot bate joc de ceilalalti ignorandu-i, pentru ca vezi doamne ei sunt aia mari si inteligenti... sper sa reusesc

| larisa_8487 a răspuns:

Contra! am avut n probleme simteam k efectiv nu mai pot din rau mergea in mai rau, pur si simplu nu mai vedeam sensul vietii nu mai vedeam frumosul in absolut nimic! Am avut intr-adevar ganduri sinucigase crezand ca voi scpa de toate! dar de constiinta ta oriunde ai fi nu scapi, parerea mea! am avut o fointa si o forta mai presus de toate problemele care m-a facut sa merg inainte si multumesc lui dumnezeu m-am regasit pe mine, pe El si viata acum imi e mai lipsita de probleme! in viata vin si trec perioade foarte dificile forta necesara de a merge inainte e doar in noi! toti o aveam numai k nu toti stim cum sa ajungem la ea!

| zuly a răspuns:

Aoleu! M-am chinuit sa supravietuiesc pana acum, si acum sa ma omor singura.hmm.asta nu poate fi bine.raised eyebrows

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu am incercat si mi-a reusit numai prima incercare.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Contra...pentru ce? Sa demonstrezi ca esti mai slab decat ceilalti? neeeee...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pro, fiecare e liber sa faca ce vrea cu viata lui si nimeni nu are nici un drept sa spuna ceva, absolut nimeni. Cine o face o face doar din egoism. Atata timp cat esti liber sa ti-o traiesti poti la fel de bine si sa o termini cand ai chef.
Eu nu am incercat, am fost prea las sa o fac.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu conteaza daca eu sunt pro sau contra, ei tot se vor sinucide.asa ca sunt pro.winking

Întrebări similare