| monutza90 a întrebat:

Suna aiurea ce va voi spune dar poate vi s-a intamplat si voua.De vreo saptamana imi apare pe ecranul de la laptop, tastatura, boxe niste.....nici nu stiu cum sa le spun...insecte ciudate sunt minuscule de abia se vad, pe negru se vad albe iar pe alb se vad negru si se misca.Ce sunt? Cum scap de ele? Tin sa mentionez ca fac curatenie generala la 2 zile. Vreau un raspuns serios va rog fara glume.

2 răspunsuri:
| thegatekeeper a răspuns:

Stiu la ce te referi. In cazul meu, musculitele vin de la o planta pe care o am in camera si care e asezata relativ aproape de laptop. Si cum insectele de felul asta sunt atrase de lumina, se aseaza pe ecranul laptop-ului, in special seara. Nu ai decat sa le alungi/ omori.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ai plante in casa? S-ar putea sa fie musculitele care apar la plantele udate excesiv. Daca asta este cauza, exista spray-uri speciale. Scoate plantele afara, da-le cu spray, iar in casa fa curatenie ca de Paste.
Dar s-ar putea ca alta sa fie cauza. Un rest alimentar ascuns pe undeva, vin otetit, etc. Trebuie ceva mai mult decit curatenia generala.