| Radu1 a întrebat:

Sunt angajat de 3 luni la o firma si peste o saptamana imi expira contractul.
Eu vreau sa raman la ei dar pana acum nimeni nu a venit sa-mi puna pe masa un nou contract......ar trebui sa ma ingrijorez sau e posibil sa vina in ziua cand mi-a expirat contractul si sa-mi ofere unul nou?
Cum se procedeaza de obicei se asteapta ultima zi sau din timp esti chemat sa resemnezi?
Dau funda + voturi! Multumesc

3 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Depinde de patron, poate in cazul nu nu e multumit de tine sau te tine in suspans pana in ultima zi sau in cel mai rau caz nici macar nu stie ca iti expira contractul si de aceea at trebui sa-i reamintesti

| DakotaRoyse a răspuns:

Ar trebui să te interesezi dacă şefii sunt mulţumiţi cu tine şi vor să-ţi lungească contractul. Asta de siguranţă happy În general, cum a spus şi sonya24, în ultimele zile o să vină cineva cu contractul happy

| sonya a răspuns:

Buna,

Daca vor sa te tina, contabilul firmei iti va prelungi contractul si ti-l va da sa il semnezi in decursul ultimei saptamani.

De obicei se discuta daca vei continua colaborarea cu ei sau nu.Contractul individual de munca pe durata determinata poate fi prelungit si dupa expirarea termenului initial.

Cel mai bine ar fi sa discuti tu si astfel vei sta linistit. Nu trebuie sa stai pana in ultima zi.

Pa.