Sfatul meu e să-l întrebi direct dacă ți-e tovarăș. Că nu are de ce să se ascundă față de voi(mă rog, dacă sunteți apropiați).
Drogurile sunt o experiență, dar sunt de părere că nu substanța omoară, ci cantitatea.
Problema e că nu știu cât fe mult poți tu să-l convingi pe tip să se lase. Că până la urmă, face ce vrea, atâta timp cât nu vă pune pe voi restul în pericol. Și să nu uităm că, contează și ce fumează. Dacă bagă weed, e mai ok. Dacă bagă legale, e caz de targă
Cat de des depinde de el, de bani, de ce o face, poate ajunge într un stadiu nasol poate din cauza banilor dă de belele sau păstrează un echilibru, o face ocazional.
Nimeni nu te obligă să faci asta, te lasi usor influentat sau nu, să l ocolești nu rezolvă nimic, nu-l poți convinge așa bătând din palme, e un proces greu, se va convinge singur să continue sau să renunțe, deci... depinde doar de el, dar poți discuta deschis cu el, îți exprimi părerea asupra subiectului și mna. poate cine știe...
Aia e, ca la el banii nu sunt o problema.
Voiam sa ma lamuresc. Pentru ca mi se pare ca "ocazionalul" ala e saptamanal. Uneori de doua ori pe saptamana. Nu recunoaste nimic. Dar comportamentul da de banuit.
anonim_4396 întreabă:
lilianna întreabă:
Cristina2008 întreabă: