| Georgiana2905 a întrebat:

Sunt atat de suparata dar mai mult nervoasa pe unele persoane care cica se pot numi utilizatori ai acestui site. Nu stiu cum vede fiecare acset site dar eu il vad ca pe unul f serios dar uite ca mai apar si copii sau persoane cu putina scoala care pe langa faptul ca nu stiu sa puna o intrebare la care chiar au nevoie de raspuns nici nu stiu sa scrie corect din punct de vedere gramatical. Si in afara faptului ca sunt cativa care pun intrebari pentru starea noastra de bine si pentru armonia acestui site sunt altii care pun intrebari de dragul punctelor pe care le iau in urma postarii. Gresesc cumva? Rog acele persoane (care ar trebui sa se simta singure deoarece nu voi da nici un nume )sa incerce sa foloseasca acest site in favoarea lor dar nu si in disperarea nostra iar daca totusi suntem romani sa scriem corect romaneste.

12 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Nu cred ca exista intrebari fara rost si nu stiu de ce Gabry s-a simtit prost pentru intrebarea cu soarele. Era o intrebare draguta care putea primi tot felul de raspunsuri interesante. Oricum, eu cred ca orice chestie care nelinisteste cel putin om, merita intrebata.
Georgiana, vezi ca si intrebarea ta include greseli si de exprimare si de punctuatie.

| Gabry a răspuns:

Imi cer scuze daca va deranjat intrebarea mea!
Mama mea mi-a povestit ca la prima ei ora de filozofie, profesorul i-a intrebat "De ce rasare soarele?" iar nimeni nu a stiut sa raspunda si toti au luat nota 4... mi s-a parut interesant si am vrut sa postez si eu aceasta intrebare!
Va rog sa ma scuzati daca vi s-a parut o intrebare stupida si fara rost!

| Georgiana2905 explică:

In fiecare zi cand intru la fel cum ai afirmat si tu draga sckorpion ma lovesc de fel de fel de intrebari care nu isi au rostul sau care sunt puse de dragul punctelor, semne de ortografie si nu cele pe care le faci pentru ca scrii repede ci celelalte multe. Iar pentyru ca ma apuca nervii pe ei le raspund corespunzator si ca sa vei mai primesc si stupid. Uite cine iti strica tie punctajul sau profilul. Copilutii astia.

Răspuns utilizator avertizat
| scufitzaneagra a răspuns:

Si tu ai gresit ...nu esti un exemplu dupa care sa ne luam dar totusi iti impui parerea si anume ca unele intrebari nu au rost...toate au rost pentru ca sunt puse de persoane care au nevoie mai mult sau mai putin de sfaturi. ce ar fi daca ti.as zice ca intrebarea ta nu are rost...ca de ce ai scris cu greseli? si de ce folosesti site. ul "in disperarea noastra"(ca sa te citez pe tine)? trebuia sa revizuiesti textul.nu cred ca ti.ar conveni.trebuie sa ne ajutam fara pretentii.de asta se numeste site. ul toti pentru unul. e un site serios dar trebuie sa ne mai si amuzam...si Gabry foarte draguta intrebarea.nu ai de ce sa. ti ceri scuze nici tu nici nimeni...bye.:*

| christabell a răspuns:

Adevarat, am intalnit si intrebari care par a fi "cifrate", ca altfel nu pot sa zic.Stateam si ma gandeam, oare ce o fi vrand sa intrebe? In cazuri ca acestea mai bine nu am raspuns, desi am vrut sa ajut cu tot dragul.

| sckorpion a răspuns:

Doar ce ma intrebam acelasi lucru. In fiecare zi gasesc cate o intrebare in care cineva se considera important daca pe langa banalul "va salut" mai adauga si "!@#@$#@@!". In afara de asta, faptul ca faci greseli intentionate "ploace", " lor le ploace " e un semn de buna crestere. Poate nu a avut parte de destula atentie cand era mic si acum, cand a ajuns in floarea fastei tipa dupa atentie. Tu ce crezi? :-\

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună.
Cred că o să înnebunesc la un moment dat, toată lumea contra la toată lumea.
Uite-te tu, te rog, dacă ai să găsești pe cineva pe site care a scris numai corect gramatical?!?
Cât privesc întrebările, este o reacție normală. Și îți spun și de ce!
Atâta timp cât sunt persoane puse pe fapte mari, așa se întâmplă. Dacă se pune o întrebare mai "discretă", mai "în ceață", etc. se pune din cauză că acelei persoane îi este jenă, rușine și când primește răspunsuri "la mișto", următoarea o va pune și el!
La aceste aspecte gândiți-vă când aveți pretenții!
Pe mine, una, m-ați obosit.
Pa, pa.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Copii trebuie sa intrebe, acest site este de referinta pentru ei, se maturizeaza si n-au unde intreba lucrurile care-i framanta, daca te uiti bine in textul postat de tine, si tu ai gresit, la fel cum si eu si ceilalti gresim uneori, ne grabim, sau pur si simplu nu am revizuit textul.
- Personal incerc sa aduc subiecte cat mai interesante si sa intereseze de la limita inferioara la cea superioara a varstei.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Lasati fata in pace. ce, ea nu e lume? are si ea un of.gramatica mancao-ar gaia ca a mancat juvaer de flacau.pe colegul lui Creanga.

| suferinta2009 a răspuns:

laughinglaughingweiii da voi sunteti, cu adevarat... tari... poate ca are drepatate georgiana...va salut...laughing

| complicatdesimplu a răspuns:

Exista 10 raspunsuri deja existente pentru fiecare intrebare pusa pe aceasta planeta. Mai exista si intrebari retorice, intrebari filozofale si intrebari extrem de subiective. Iar in lipsa unei bulinute rosii cu un 18 in ea si in lipsa punerii in practiga a fragmetului "intrebarea e corectata gramatical inaintea postarii" de la intrebari frecvente, din citatul lui Einstein conform " Sunt 2 lucruri infinite, universul si prostia omeneasca, dar nu sunt sigur despre univers." si din spiritul mai relaxat al oamenilor care nu le place sa ia lucrurile prea in serios pe principiul cei prea mult strica si "All work and no play makes you an egghead scientist" se pun intrebari in incercarea de a ridica spiritele, de a le face sa se relaxeze, de a nu lua totul prea in serios si de a creea trafic prin intrebari noi. Simplu. Complicat de Simplu happy