| UnBroken2016 a întrebat:

Sunt baietii secolului 21 mai sensibili ca niciodata? Inafara de faptul ca se imbraca ca niste gay mai toti sunt tare sensibili cand vine vorba de prezervativ. Mai toti mint? Mereu zic ca e vina 50&50 cand o proasta accepta pe unul asa ( vedem zilnic aici pe TPU ca una accepta sex fara prezervativ ) dar ma dezgusta faptul ca doar pentru putina placere in plus risca sa aiba un copil. Ce sa mai zic de faptul ca penibilii astia fug cu coada intre picioare dupa ca nu sunt barbati, desigur ca nu vor responsabilitati. Daca ar fi dupa mine ( care sunt tot baiat ) eu i-as castra pe toti penibilii astia. Sunt nesimtit sa gandesc asa? Nu cred.

7 răspunsuri:
| ABCD122 a răspuns:

Ti-ai raspuns singur.
In orice caz, ai oarecum dreptate in unele privinte.

| Doub a răspuns:

Ce coincidenţă.
Şi eu i-aş castra.

DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

S-a umplut de bulangii big grin

| OldSoul a răspuns:

Sunt de acord cu tine.
Daca ar fi barbati adevarati ar trebui sa-si asume fiecare lucru pe care-l fac, dar daca sunt niste fatalai ce sa le ceri...

| mgtow a răspuns:

laughing laughing ei castrati si astea care stau in calduri cusute cu o ata la vagin care ramane pe viata si permite doar sa se pise la wc atat. Cine primeste prima portie sa ramana cu ala/aia pe vecie asa ar fi cel mai corect, si cine si.a luat mai multe portii sa nu aiba dreptul la o familie/relatie serioasa gandesc bine? Pun pariu ca da

| MistretulPufos a răspuns:

Um, gay esti daca te simti atras de genul tau, cred ca voiai sa zici metrosexual...ma refeream la partea cu imbracatul

| DumnezeuTatal a răspuns:

S-a schimbat lumea...