| Elybcr66 a întrebat:

Sunt blestemat din toate punctele de vedere, ce sa fac? Îmi pare rău că m-am născut, sunt stresat de tot.

Răspuns Câştigător
| Fantaspirit a răspuns:

Nu tu ai decis sa te naști,nici nu puteai schimba nimic. Și eu sunt într-o situație foarte gravă,critica a vieții,eu îmi pun speranțele în Dumnezeu că in oameni nu mai pot, mi-au dovedit oamenii ce hram poarta. Din păcate tu singuri ești singurul care este capabil sa iasă din situația dată,nimeni nu o va face in locul tau sa îți schimbe viața,trebuie sa faci ceva sa lupti până în panzele albe pentru fericirea ta,pentru a da un sens vieții,trebuie sa te agăți de un scop bine definit tu cu propriile puteri. Viața te va lovi de cate ori va avea ocazia important este sa te ridici că decăderi cu toții au,toți trec prin lucruri cumplite și încercări.
Încearcă să mergi și la un preot,decât să îi spui cuiva ce ai și să te bârfească mai bine te duci la un preot cu care rezonezi,daca simți că nu mai poți ai putea apela și la un psiholog,dar eu zic că niște discuții cu cineva drag in care sa te descarci emoțional te va ajuta foarte mult.
Și eu am pierdut absolut totul în viața dar inca nu mă dau bătut chiar daca viața asta e horror trebuie sa lupți sa ieși dintr-o situație de tip labirint.
Pe mine și oamenii mă urăsc,familia,ogramada sunt contra mea și îmi văd de viață,așa și tu,axeaza-te pe lucrurile care te fac fericit,mergi la sala ți-ar prinde bine o perioadă până te reinventezi, când ești singur și nu ai pe nimeni, pe ce umeri să plângi e de înțeles că e greu dar nu e totul pierdut, lucrurile odată și odată se vor așeza pe un făgaș normal in viața ta, nu e totul pierdut.

3 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Dar ce blesteme ai?

| Ilinca2005mau a răspuns:

Nu ești. Crede-mă că si atunci cand simti că totul e contra ta, că nu mai ai scăpare și că ești însemnat, de fapt nu ești. Trebuie să înțelegi mai intai că TOTUL depinde de circumstanțe și de perspectivă.
Este adevărat că unele persoane atrag evenimente nefericite sau oameni cruzi pe de-a lungul vieții lor dar asta ține și de circumstanțe, dar și de frecvența vibrațională pe care o emiți. Adică, ce ganduri, ce emoții simți în mod constant. E dovedit stiințific că mintea atrage de ce îi este cel mai frică, la ce se gandește obsesiv. De asemenea, s-ar putea să atragi și niste aspecte negative momentan poate pentru că ai avea într-un mod constructin, nevoie de ele. Înțelege ce poți învăța din ele și continuă. Orice ai face, continuă. Viața e incorectă și dură, dar nu îți părea rău că trăiești. Meriti să trăiești. Doar găsește mai multe motive pentru care ar trebui să o faci