| Ioana_8202 a întrebat:

Sunt bruneta.As vrea sa ma fac satena. daca ma decolorez pot sa ma vopsesc in aceeasi zi? va rog mult cele care stiti.

Răspuns Câştigător
| dada18x a răspuns:

Eu sunt satena. Si vara asta m-am vopsit bruneta. Nu mi-a placut. Dupa o luna m-am decolorat. Eram roscata laughing imi statea hidos. Asa ca in aceiasi zi m-am vopsit saten. Si nu pot sa spun ca am probleme.Nu imi pica parul si nu a fost despicat/ars dupa cele doua "vopsiri". Iti recomand sa iti cumperi un balsam pentru par uscat si dupa ce te decolorezi ( si dupa ce te vopsesti) sa te speli cu el. Asa am facut eu! happy

3 răspunsuri:
| Contrast a răspuns:

Da, dar ar fi recomandat sa ceri ajutorul unui profesionist, sau in cel mai rau caz nu te decolora ci foloseste o vopsea ce deschide parul cu cateva trepte de culoare fara a fi necesara decolorarea.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da merge dar sa nu te faci singura acasa pentru ca o sa-ti deteriorezi in mod sigur parul, mai ales ca dupa decolorat care numai stilistul stie cum sa ti-o faca, se da apoi vopsea nuantatoare, eu sunt stilist si stiu ce zic

| elenaps a răspuns:

Da, se poate, numai ca risti sa-ti strici foarte mult parul. Decolorantul e de acelasi fel ca orice alta vopsea, iar vopsirea se recomanda o data cam de 2 pe an. Asa, risti si sa-ti arzi parul si sa-ti cada foarte mult dupa aia.