@brigaela este o doamna fericita alaturi de familia ei
@legiuitoarea este o persoana care sufera, din pacate, din cauza faptului ca medicii din Romanica sunt foarte foarte PROSTI si au luat-o pe mama ei de langa ea
@psiholoaga este o tanara studenta la psihologie, sigura pe cunostiintele ei
@BRO este comicul site-ului, in stare sa faca pe oricine sa rada
@mumoasa este una dintre cele mai bune prietene ale mele de pe site, care este de acord cu toata lumea, numai sa fie pace in lume
@cami este o adolescenta de treaba, cu care m-am ciondanit eu putin, dar sper ca a uitat deja micile noastre "intersectari", pentru ca si eu am uitat, si desigur, indragostita de bent
@Enigma este un aventurier, care flirteaza cu toate fetele de pe site
@oliana este un adevarat talent in pictura
@alllinna este o domnisoara care vrea sa ajute pe toata lumea, dovada fiind faptul ca raspunde prima la majoritatea intrebarilor, ca sa ajute cat mai repede, bineinteles
@criticul locuieste in Italia parca si este indragostit de inna
@SweetCandy este o adolescenta foarte de treaba, cu care discut din cand in cand pe mess si cu care cred ca se poate imprietenii oricine
@harciog este un familist fericit, care a avut un mic si nesemnificativ conflict cu alinus.h
@flav este una dintre cele mai speciale persoane de pe site pentru mine[daca nu cea mai speciala], care da dovada de o maturitate deosebita, si care se crede batran desii este foarte tanar
@nony este un cuceritor si un glumet pus pe shotii
@inna este o domnisoara finutza, admiratoare a lui flav
@parintele este fostul NoGod, care m-a fraierit cand m-am spovedit la el
@SoftCristi este un tip misto! pe care eu il apreciez sincer
@JustMeFlory este o domnisoara cocheta si foarte draguta
@Shin este tatal unei fetite si are el ceva cu bizzare [in sens bun]
@ardnaxur1961este o doamna foartee speciala, care isi indeamna elevii sa invete engleza, desii dansa este profesoara de...franceza
@rebecca este o adolescenta de 17 ani, foarte de treaba:d
@andrutza este o mamica din Spania, foarte utila in sfaturi si cumsecade
@bubulina este o dulce, o fata foarte sincera care iti spune verde-n fata daca o deranjeaza ceva
@bizzare este o domnisoara foarte frumoasa si simpatica
@furni este o persoana sincera, care recunoaste ca nu ii place sa scrie mult intr-un raspuns
@Albastrel-alinus.h este o scumpa, intr-adevar deosebita
@gabry este o foarte draguta domnisorica, un suflet tanar, pur, curat si deosebit
@Psihoyounger este un bun sfatuitor, dar care cam ca majoritatea dintre noi, nu prea reuseste sa puna in practica sfaturile
@Dmonik este o mama speciala, a unei fetite de 10 ani, un user foarte valoros pe site
@Taly este o glumeata si atat... tanara si dornica de peripetii.
Cam asta am avut eu de zis
Criticul? Parca in Italia locuiai, nu?
Si...am glumit ca esti indragostit de inna).Acum...nu o lua in serios.Scuze daca am dat-o in bara chiar atat de rau...
Bro, te cam inseli. Nickul tau avea 86 de litere... iar al meu are vreo 111 litere... daca am numarat eu bine.
Ehh` ..acum ori ti-ai editat tu raspunsul ori sunt eu cam chioara...nu mai conteaza).
Deci eu sunt admiratoarea lui Flav . E bine sa fiu cunoscuta si pentru asta decat deloc
Da chiar despre mine nu vb nimeni? :-s de ceeee? am facut ceva rau?
Huh... eu nu's in stare sa ma descriu pe mine... dar sa'mi spun parerea si despre altii? Mersi oricum, tot timpul esti o draguta. Si stii ca daca vin la ct stau la tine, nu?Nu ma mai lua cu scuze gen "E prea mic patu' ".
Apropo, Shin nu e tatal unei fetite. Nu are copii inca
In rest sunt de acord cu tot ce ai zis doar ca l'as mai adauga si pe HepHap. Dmonik i-a facut cea mai buna caracterizare la o alta intrebare: "expertul expertilor".