Nici parintii mei nu se intelegeau prea bine.erau mereu certati, suparati, etc.acum ca sunt divortati de mai bine de 2 ani, e si mai naspa. tata e ff singur si inchis in el, nici nu stiu ce pot sa-i vorbesc.mama si ea la fel.credeam ca va fi mai bine daca divorteaza, dar nu a fost asa.ci dimpotriva.
Sa inteleg ca nu ai copii. Daca aveai, nu mai pierdei timpul pe mess si erai mult mai responsabila.Totusi, nu e chiar asa cu divortul. Te-a gandit vreodata ca inselandu-ti sotul l-ai putea pierde?
Nu e bine sa te joci asa cu o casnicie, poate ca omul ala are si el sentimente... te-ai gandit? Incearca sa faci ceva sa-l faci sa se reindragosteasca de tine.Pregateste o seara romantica, o cina gustoasa, si poate urmeaza o noapte...de vis! Asta v-ar putea apropia.
Inca ceva. El nu zc nimic cand stai zilele pe mess? Cati ani aveti? E posibil sa fie si diferenta de varsta o problema...
Sărut mîna divorţul nu este o soluţie la problemele tale, dar nici aventurile cu alţi bărbaţi nu o să-ţi aducă ace sufletească, problema este ceva mai complicată la voi, dar nu înseamnă că nu se pot remedia lucrurile, spui că acum e la modă să ai o relaţie extra conjugală, greşit Dumnezeu fondatorul căsătoriei este profund indignat cînd vede că oamenii dispreţuesc acest aranjament sfînt cum este căsătoria, nu trebuie să-ţi găseşti înţelegere, şi consolare şi mîngîiere decît în cadrul căsniciei, alături de soţul tău, tu m-ai spui că atunci cînd este armonie în familie şi te înţelegi bine cu soţul nici nu deschizi mesul, dar ar trebui să vezi ce anume aduce fericire în familia voastră, şi ce lucruri creează tensiuni inutile, sigur că fiecare din voi munceşte, şi veniţi acasă obosiţi şi cu chef de scandal, di cauza vieţii stresante, dar atunci cînd sînte-ţi amîndoi nervoşi, ăla e momentul în care să nu vă arunca-ţi vorbe grele, poate atunci este bine ca fiecare să se retragă spre alte activită-ţi care îi fac plăcere, şi îl destind, şi problemele cu adevărat importante se discută cînd sînte-ţi amîndoi calmi, şi relaxaţi, şi pe un ton scăzut, spui că î-ţi doreşti ceva nou păerfect, dar alături de soţul tău, nu de alt bărbat, gîndeşte-te cum poţi să l faci fericit nu să-l părăseşti, pentru că voi formaţi un cuplu, şi Isus Cristos fiul lui Dumnezeu ne-a dat o regulă de aur şi anume tot ce vreţi să vă facă vouă oamenii, faceţi-le şi voi la fel, deci dacă tu ca femeie vrei ca soţul tău să te iubească, respecte, ajute, păi la rîndul tău fă şi tu la fel, nu-ţi căuta consolare şi alinare pe mess cu alţi bărbaţi, nu este deloc potrivit, tu trebuie să fi pentru soţ un bun exemplu, de femeie umilă, părerea mea că pe voi doi un studiu al Bibliei o să vă ajute foarte mult, cînd simţi că nu mai poţi rogă-te lui Dumnezeu să te ajute să te stăpîneşti cînd vrei să te cerţi cu soţul tău. Sper că nu te superi că ţi-am răspuns eu o persoană ne căsătorită. O zi bună. Cristi.
Pune-ti ordine in viata si in familie, vezi daca iti poti salva casnicia, poarta o discutie serioasa cu sotul tau, vedeti ce va doriti. Daca nu coincid dorintele si nu puteti face compromisuri, nu mai amana! Nici tu si nici el nu veti fi mai fericiti asa!
Tu ai vrea si o relatie extraconjugala si ai vrea si mariajul prezent...alege! Nu ai de ce sa fii duplicitara! De ce sa obosesti si sa imbatranesti aiurea?
Francesca, exact la asta ma gandesc si eu, la fetite, eu cu sotu suntem niste tovarasii, nimic mai mult, atractie, relatii intime foarte rar, dar sunt copiii si pentru ele merg mai departe, dar nici nu as putea sa am o relatie extraconjugala, ar fi un stres prea mare pentru mine si mi-e frica si nu vreau sa o dau in bara, cred ca decizia este sotu meu, familia sa merg mai departe,,,, poate este doar o monotonie si o stare de moment si cine stie pe viitor lucrurile, se vor schimba in bine,
esti demna de mila.
daca e plictiseala, monotonie in relatie, daca iti doresti ceva nou, de ce nu pui punct relatiei? ti-e frica de singuratate? iti tii locul asigurat langa sotu' tau si-n cazul in care reusesti sa agati ceva, orice, abia atunci pui capat casniciei.si intre timp.pana sa apara fat-frumos, iti incerci norocul pe mess, "ca asa e la moda".
asa e la moda printre oameni nedezvoltati insuficient, pripasii de 12 ani isi pun speranta in relatii virtuale.
"acea aventura nu a fost asa cum imaginasem". si cum iti imaginasei?! credeai ca gata, ti-ai gasit fericirea si n-a fost nici greu, nici n-a trebuit sa fii singura in timpu' asta, era sotu', de rezerva, in caz ca lucrurile nu ieseau frumos intre tine si "cucerirea" ta.
"sau cand ma inteleg bine cu sotu si e armonie in familie, nici nu deschid mesuu, dar cand nu merge cu sotu, imi pierd zilele pe mess"
alta dovada ca esti proasta.de ce nu vb cu sotu' tau despre lucrurile care te deranjeaza si impreuna sa gasiti rezolvare. e mai usor sa trimiti unor necunoscuti 2 emoticoane cu inimioare pe mess, 2 poezii si deja plutesti, te gandesti ca ti-ai gasit jumatatea.
cand e armonie, e ok, cand "nu merge cu sotul", plecam in cautare de masculi feroce ai internetului.
intrebi "ce e de facut, parca as vrea o relatie dar mi-e frica"
tu de fapt ce vrei, sfaturi unde sa-ti cauti barbatul dispus sa aiba o relatie profunda cu una casatorita, care-si tradeaza sotu' la cea mai mica neintelegere?
cauta pe mess.acolo intalnesti oameni penibili, asa ca tine.
sau rezolva-ti problemele cu el. daca discutati si dupa incercari de salvare a casniciei decideti ca nu exista rezolvare, desparte-te.si DUPA CE TE-AI DESPARTIT leaga "relatii pe mess"