In primul rand se presupune, ca daca il iubesti, il accepti asa cum este si il iubesti asa cum este.inainte sa te "indragostesti" de el nu ai vazut cum se imbraca? si daca ai observat si nu ti-a placut atunci, acum de ce nu deranjeaza?
acum... dupa ce ti-ai raspuns la intrebarile astea eu zic sa stai de vorba cu el despre asta.propune-i sa isi faca o schimbare de look. spune-i ca tu crezi, ca i-ar sta bine altfel.
si in al treilea rand, pana la urma de ce conteaza pentru tine chiar atat de mult exteriorul? nu e mai important continutul decat ambalajul? tohmai ti-ai ales un baiat cu care iti e rusine sa mergi pe strada.de ce ai facut asta? sa il faci sa se simta prost? eu cred ca asta nu e iubire. daca ar fi iubire ai trece peste ambalaj si nu ti-ar pasa parerea celorlalti. e un moft. l-ai ales ca sa nu fi singura si tot ce faci e sa il faci de rusine in fata prietenilor tai si sa il faci sa sufere. ti-ar placea daca ar face la fel cu tine? de ce nu iti gasesti altul? in conditiile astea de ce ti-ai complicat viata cu el? chiar crezi ca merita?
eu in locul lui te-as fi parasit demult.nu as accepta langa mine niciodata un barbat care vrea sa ma schimbe si caruia ii e rusine sa iasa cu mine.de ce ar face asta? daca e impreuna cu mine se presupune ca ma place, ca ma iubeste, deci ma accepta asa cum sunt.incearca sa ma schimbe? nu ma iubeste ideajuns de mult, deci nu ma merita. e logic? eu asa as face.
De ce nu te duci tu la cumparaturi cu el? Acum ca incepe scoala ai avea o scuza numai buna.Schimba-i garderoba daca nu iti convine. E pacat ca o relatie sa se termine din motivul asta cel putin pueril
Pai arata-i si tu, spune-i "uite ce fain e imbracat tipul ala oare tie cum ti-ar st sunt curioasa vreau sa te vad si pe tine imbracat asa"
Eu zic sa nu incerci sa il schimbi, fiindca s-ar putea sa se enerveze si sa nu mai fie cu tine. Ideea, atunci cand esti cu cineva, este ca il placi pe acel cineva, exact asa cum este. Ca altfel, am lua oameni la intamplare, fara nimic in comun cu noi, sau cu foarte putin, si am incerca sa ii schimbam, sa fie asa cum vrem. Oricine s-ar enerva daca altcineva ar vrea sa-l 'transforme'. Fiindca o persoana e o persoana asa cum e, nu are nevoie de 'ajustari'. Parerea mea este ca ori te multumesti cu el asa cum este, ori iti gasesti pe altul, care sa se imbrace deja cum vrei tu. Nu mai incerca sa schimbi persoane, ca nu e okay. Tie ti-ar conveni daca el ti-ar zice sa nu mai te machiezi sau sa nu te mai imbraci asa cum te imbraci? Te-ai schimba tu pentru el, daca ar vrea asta? Mai gandeste-te.
Pai
nu stiu cum sa iti spun. dar
daca thu il iubesti.nu credk ar conta cum sa se imbrace.
important e sa va iubiti.
eu nu as da importanta la lucrul asta