Frate...E mizerabil! Sentimentul si situatia ta sentimentala.
Aici ai insirat o serie de idei cu care puteai face bani frumosi in domeniul blog-ingului prin originalitate, compozitie si structura.
Dar tu te-ai agatat de visul tau...Lucru onorabil si respectabil in conditii favorabile.Dar conditiile nu par a fii de partea ta.
Scuza-ma ca nu iti pot da un raspuns pe masura intrebarilor, dar iti voi zice atat : "A fii barbat nu inseamna a lua multe lovituri, ci a te ridica dupa fiecare lovitura si a continua sa fii lovit si sa te ridici" - Rocky Balboa
Pare pueril, dar are o incarcatura filozofica aparte, dupa parerea mea.
Acum ideea nu este de a fii barbat, ci de a fii destept : "Alege-ti bine luptele pe care vrei sa le porti, daca vrei sa castigi" - Sun Tzu
Esti inteligent! Iti vei da seama de ce am vrut sa spun cu citatele acelea.
"Succesuri" si multe "bafte" in initiativa ta, ca sa inchei intr-o nota amuzanta.
Viata e de ****, nu pune intrebari aiurea. nu toti ne nastem cu parinti bogati, altii ca mine nici macar cu ambii parinti asa ca-.
la faza cu facultatea, nu te grabii ai timp. altii o termina si la 30 de ani. eu am 20 si abia vara asta termin liceul, dar un an 2 o las moale, o sa muncesc, ca sa imi strang bani de facultate asa ca nu e ca o sa mor de rusine cand o sa termin la 25 26 facultatea. cel putiin o sa fiu mai mandru ca altii, si la fel de mandru ca tine, ca o sa o fac pe munca mea, nu pe a lu mamica si taticul camajoritatea.
nu esti mai prejos ca nimeni, esti la fel de inteligent, prost, norocos si ghinionist ca restul. fruntea sus
Ahhh cit de tare seamana povestea mea cu a mea, numai ca eu invat dreptul in Franta si acolo am ramas anul pentru ca nu exista restante. Acum ma gindesc daca cei 2 ani din viata mea au trecut pe linga mine. insa nu este asa, am invat ceva din asta, toate astea ma fac mai puternica. Toate esecurile sunt bune in viata pentru ca dupa o sa apara succesul. In situatia ta in recomand un psiholog, m-a ajutat foarte mult, si acum stiu exact ce am de facut, si nu am nici o remuscare fata de trecut. Problema este ca noi ne comparam cu altii care nici nu sunt la un nivel ca si noi. Ridica-te, zimbeste si mergi mai departe pentru ca esti la inceput de cale si nu trebuie sa renunti doar pentru ca ai dat de o prapastie. Fii fericit pentru ca iubesti si esti iubit, fii fericit ca traiesti, fii fericit ca inveti ceva din viata asta.
Incearca sa iti faci o prietena care sa te inteleaga si care sa nu astepte de la tine intretinere. Ci sa te sustina, sa te ajute, ca tu la randul tau sa o ajuti pe ea. Iubeste la nesfarsit, nu ai nimic de pierdut. Nu trebuie sa te lasi dezamagit de viata. Ci din potriva, fii puternic ca la inceput si axeaza-te pe un punct. Imagineaza-ti ca ajungi la o anumita varsta la care o sa ai nepoti si o sa spui "La naiba, am reusit".
DJohnny întreabă: