Dragostea astea!
Ea cu siguranta crede ca o data ce u i-ai facut asta vei continua toata viata asa, pana vei ajunge sa o si bati! Mi se pare normal sa nu te mai vrea fata, dar nu cred ca inca nu mai simte nimic pentru tine. daca nu simtea altfel ar fi stat treburile! Lasa o vreme apele sa se calmeze si u arata-i ca te-ai schimbat!
Daca va e sortit sa fiti impreuna crede-ma ca veti fi pan la adanci batraneti!
Bafta si imi pare rau pentru situatia in care te afli!
Nu cred ca este cu adevarat fericita, vrea doar sa te raneasca la randul ei, dupa toate starile prin care a trecut pana acum datorita tie. Probabil ca ai ranit-o prea tare si inca nu-si revine din soc. S-a simtit umilita, si acum cand isi aminteste de umilinta ei, regreta ca te-a implorat atat. Daca te-a iubit cu adevarat insa, te va ierta in timp, cu conditia ca tu sa nu-i mai faci niciodata ce i-ai facut pana acum. Dragostea iarta totul, asa ca poarta-te cu finete, prefa-te ca nu observi sau nu te deranjeaza gandul ei pueril de razbunare si continua comunicarea cu ea in alt mod decat cel de pana acum. Arata-i intelepciune si stabilitate, arata-i ca ai potential sa te schimbi si o vei recuceri. Sa fii iubit!
Depinde cat este de orgolioasa, cata mandrie are si cat de tare au durut jignirile tale. S-ar putea sa nu poata sa treaca peste ele si sa ierte.Insista sa repari ce se mai poate repara si poate ai noroc!
Imi pare foarte rau eu zic sa ii faci o felicitare si sa ii spui ca nu mai faci niciodata. Sper sa mearga.
Apoi dupa ce ai facut ce naiba crezi ca fata aia se mai uita la tine? de fapt asa s-a intamplat si cu mine, si i-am dat a 2-a sansa si iar a facut la fel, numai ca pe mess m`a facut in tot felul. si acum numai sunt cu el, sper ca daca iti da o a doua sansa, sa nu faci ca asta.