| Anonim_6918 a întrebat:

Sunt cu un baiat de un an jumate, nu i-am gresit niciodata...Intr-o zi s-a intamplat sa ies cu prietena mea si cu prietenii ei...nu ii cunoasteam...am stat la un suc, dupa care l-am chemat pe prietenul meu sa vina sa ma ia de unde eram...s-a suparat foarte tare si de atunci relatia nostra s-a terminat...nu ma crede ca nu am fost cu nimic de vina...nu stiam ca baietii aceia vor venii la masa...ma trateaza foarte urat...nu stiu ce sa fac sa ma creada...sa il tradez cu indiferenta?

4 răspunsuri:
mlm
| mlm a răspuns:

Incearca sa vb cu amicul tau si sa-i explici situatia, cu siguranta te va intelege, nu cred ca ai facut o catastrofa ca te-ai intalnit cu amica ta si la masa voastra au mai venit si alti amici de-ai ei.Intr-o relatie importanta este increderea, gelozia nu are ce cauta.Iti doresc multa bafta si noroc.

| iiirrriiisss a răspuns:

O relatie se bazeaza pe incredere. Si cu asta am spus totul.

| SimpleSergio a răspuns:

Una din criteriile esentiale intr-o relatie...este ca cei doi sa aiba incredere unul in celalalt happy daca el s-a suparat doar din atata...atunci nu e ok happy el trebuie sa inteleaga ca tu iesi cu prietenele tale happy ai dreptu sa iesi chiar si cu baieti happy .invata-l sa se obisnuiasca cu asta happy...cheama-l si pe el la o intalnire dinasta happy ca sa vada ca nu faci nimic pe ascuns tongue...nu te mai chinui sa-i dovedesti.oh go on dar spune-i asta happy..."nu ma mai chinui sa-ti dovedesc... daca ma crezi bine daca nu eu nu o sa ma strofoc aici happy" si atunci o sa-i piara chefu sa fie ingamfatwinking...sau incearca sa uiti happy .treci peste reveniti la activitatea normala happy.thinking care ar fi aia voi stiti

| sabyna a răspuns:

Nu