Omule esti platit pentru ce sa mai las? eu ma inteleg cu clientul de la bun inceput nu astept nimic, mie femeile imi dau mereu mai mult, cei drept sunt mai empatice
Sunt destul de singur că ei nu știu că se practică asta la noi. Pe buna dreptate, acum 10-15 ani nici la noi nu prea exista ideea asta. Nu cred că tine de aroganță, tine doar de faptul că nu-s obișnuiți cu cultura.
Nu sunt obligați să îți de-a, dar daca le duci chiar la ușa lor de acasă din bun simt ar trebui sa îți ofere ceva, dar asta e, nu poți să îi obligi sa îți de-a nimic! Oameni cu bani multi sunt și scârțari, tot săracul îți va da.
Pai am vazut ca mulți au bani, iphone 15 pro max samd, totuși dintre români uni dau altii nu, dintre rromi uni dau altii nu samd dar un arab asteapta sa îi dai si 50 de bani daca ai sa îi dai, nu spune "lasa asa" odata am asteptat 10 minute in fata usii lui, l-am sunat si era si frig afara, 10 minute in care mai faceam o comanda
Nu ne da de buni ce suntem, că suntem prea rasiști, știe toată lumea cat de buni suntem noi cu cei care sunt mai închiși la ten! Nu suporta românii țiganii dar cei cu pielea mai închisa, ei știu asta și de aia nu da nimic! Tu ești poate un băiat bun dar nu ne mai suporta nimeni din cauza comportamentului nostru ostil și rasist.
Nu cred ca românii sunt mai rasisti decat englezii, rusii si nemtii, suntem cel mai pasnic popor, nu am invadat alte popoare
La bârfe romanul e campion mondial incontestabil! Se pare că și la incest și fete minore gravide, și prostituate in toată Europa! Cum sunteți cu țiganii nu e nimeni mai rasist decât romanul pe lumea asta, și barum daca ați fi cu cei rău dar am văzut că și cu cei buni e la fel, marginalizare completa și nu sunteți rasiști, sunteți mega rasiști! Karma s făcut că toata Europa sa va considere țigani!
Ați invadat, e plina Spania și Germania de români, crimele cauzate de români pe dincolo și țepele date de românce străinilor sunt la ordinul zilei! Nu sunteți toți proști dar majoritatea nu aveți cei 7 ani de acasă și bun simț, numai dezordine lăsați în urma pe unde mergeți. Ați fost oameni civilizați in urma cu 40 de ani și cu cei 7 ani de acasă, acum unii sunteți mai needucați decat Rromii, foarte răi la suflet și cu multa ura, resentimente și invidie. Sunt multi romani care nu mai vor să audă dincolo de români, că știe că îi arde!
Pai da dar sa facem diferența, occidentalii asculta o muzica de calitate, noi ascultam trap si manele ce pretenții sa avem, la biserica mergem câțiva dar la concerte de manele vin cu miile, ne-am îndepărtat de Dumenzeu insa si asa nu cred ca suntem cei mai rai, de rusi ce sa mai zicem, americanii intra cu pistolul in scoala, italienii sunt la fel ca românii, francezii votează Marine Le Pen cel mai rasist politician
Da,aia sunt mai răi decât noi, dar nu sunt așa de cocalari și primitivi ca noi, cu italienii nu ne putem compara nici în 100 de vieți ca educație, avem o mentalitate cu 100 de ani in urma in comparație cu ei! Sunt și ei răi dar noi cu crimele cauzate de droguri cam suntem fruntași in Europa și cu corupție. Ne dăm creștini,oameni buni și toată ziua ne denigram semenii și îi judecăm și bârfim,din nou suntem campioni și la asta! Ne dăm ceea ce nu suntem mergem la biserică și apoi blestemam și judecam și calcam tot în picioare! In loc sa fim oameni sa ne ajutam sa avem compasiune noi ne dușmănim de moarte,pe dincolo noi de noi fugim cel mai mult! Daca și noi suntem oameni, pai și primatele sunt mai civilizate decât noi. Mai sunt și câțiva oameni buni pe ici pe colo dar foarte rar, am tot respectul pentru ei, dar sa fim serioși noi nu suntem oameni, ne facem mult rău pe dincolo numai sa fim văzuți bine de șefi și de colegi! Ai noștri te sapa primii nu alta nație sa tii minte acest lucru de la mine că sunt mai umblat ca tine.
anonim_4396 întreabă:
Marinescu_Daniela_1966 întreabă:
Cipi1212 întreabă: