Imi uit mereu varsta, deci sunt destul de batrana si am formidabila inaltime de 160.
Bătrânețea asta. Eu am ajuns la 23, dar ma omoară Alzheimer-ul. Sa nu mai vorbesc de prostata.
Tu cine esti, al cui esti?
Ioi! Tulai doamne! Nu mai stiu. A lu' coana aia de lângă cimitir.
Ioai ce gigea, mai face coliva buna?
Da da! Mi-o spus sa te chem o data ca ii e tare dor de tine.
Spune-i sa mai ma astepte vreo 3 decenii ca sa ma satur de viata. Da de ce au ingropat-o langa cimitir?
Dar stii cum e ea, mai nerabdatoare. Va mai muri inca de 2 ori pana ajungi la ea.
De ce au ingropat-o langa cimitir? E simplu. Nu mai era loc in cimitir.
Te are pe tine acolo sa-i astamperi nerabdarea, sunt sigura ca tanti Geta nu se supara daca asteapta cateva decenii.
Aha aha, integ. Credeam ca voia o groapa mai adanca si d-aia au aruncat-o in fantana de langa cimitir.
Da... Biata de ea... Si acum plutește pe acolo, daca nu a pescuit-o careva.
Problemele mele mitale se agraveaza cand vorbesc cu tine, iti foarte multumesc
Placere multa cu.
Ma simt onorat sa stiu ca vorbitul cu mine te înnebunește.
Shhhhhh! Nu spune nimic. Stiu ca ma vrei
La dracu'! M-am dat de gol. Si eu care voaim sa te surprind cand te impingeam in fantana
Din dragoste ai fi sarit prima. Nu mai fi impins pe mine. Eu ma inteleg cu apa. Stiu sa inot. As fi stat la suprafata, insa tu ai fi avut nevoie de ajutorul meu sa supravietuiesti. Asa ca nu mai dramatiza atat. Nu suntem in Titanic.
Ca sa scap de dragostea ta, da probabil.
Nu vreau sa iti distrug visele sau mai rau sa iti provoc ganduri sinucigase, dar sunt luat. Nu putem fi mai mult decat prieteni
Seen
* depresie activata, mancat inghetata, bocit la filme proaste
Nu te intrista. Vei rămâne mereu in inima mea, ca acea prietena care se indopa cu coliva la coana Geta.
Vezi ca vin la tine acasa.
Poti sa vii. Nu e nimeni, iar cand spun nimeni, chiar nu e nimeni, nici macar eu. Dar uite, poți sa îți aduci o lopata, iar pana vin eu tu mai cureti zăpadă din fata porții, de pe alee.
Scuza-ma,dar unele informati nu vor sa fie spuse, asa ca ma rezum la faptul ca am 1.40 (nu sunt o persoana inalta)
Hrihor_Miruna_2002 întreabă:
Alexandrududn întreabă: