anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Sunt curioasa daca nu cumva gresesc ca ma raportez la ce ar fi facut tatal meu daca ar fi fost in viata, iar unul dintre unchi ar fi murit?

Tata s-ar fi dus la verisorii mei ramasi orfani cu cate ceva, fie fructe, dulciuri, fara ca acestia sa ii ceara. Mama daca ar fi fost si ea acasa si ar fi facut ceva dulce i-ar fi zis "gica, du prajiturile la nepotii mei". Tata nu i-ar fi invitat, s-ar fi dus el la ei...

De ce spun asta
De cand am ramas fara tata, niciunul din unchii mei nu mi-au dat ceva. Trebuia sa cer si eventual sa fi mers eu la ei sa iau acel lucru. Dar ei daca au avut fructe, nici unul nu a zis "Sa-i duc si nepoatei..."

De Craciun m-a invitat matusa mea si am refuzat sa merg. s-a aratat cam indiferenta. la matusa mea daca eram sa merg, mergeam pe niste strazi periculoase iar seara se intuneca repede.

Mi-am dat seama in aceste zile si in cele in care am fost in Italia ca nu sunt iubita de familie, ca nimanui nu-i pasa de mine. Daca le-ar fi pasat ar fi venit pe la mine. "Daca nepoata nu poate veni, mergem noi la ea"...

ei cred ca le sunt superioara si chiar o verisoara mi-a spus ca nimeni nu ma suporta. Adevarul este ca sunt "superioara". nu am servici desi sunt licentiata, nu am iubit, am o mama care munceste sa plateasca datoriile, un tata mort, nu ca ei care au servici, case, familii, iubiti...

uneori imi vine sa le spun toate astea in fata...

1 răspuns:
| Woodenpints91 a răspuns:

Iar noi ar trebui să-ţi ascultăm toate problemale pentru că?
Du-te şi plăteşte un psiholog dacă ai nevoie de cineva care doar să te asculte şi atât.