Întrebare recomandată | Alisse a întrebat:

Sunt curioasa, voi cum reusiti sa faceti fata prejudecatilor? Va afecteaza sau incercati sa ignorati parerea altora? Eu sunt o persoana mai sensibila si imi este cam greu sa nu imi pese de "gura lumii".

Răspuns Câştigător
NOname
| NOname a răspuns:

Prin raţionalizare şi autocontrol.
Le privesc obiectiv (pe cât se poate), văd că sunt nişte prostii demne de dispreţ şi realizez că nu merită să le acord atenţie, să le iau în serios sau să le las să mă afecteze.

41 răspunsuri:
| Mateescu_Dragoş_1996 a răspuns:

Pot spune ca sufar din cauza prejudecatilor dar nu las pe ceilalti sa vada asta.

| WSry a răspuns:

Si eu sunt mai sensibila, dar cand vad ca nu au dreptate, mie nu imi pasa! Cand gresesc si prejudecatile ''curg'', ma afecteaza!

| Roxyii a răspuns:

Uite...tu trebuie sa te simti bine in pielea ta.Fi indiferenta.stiu ca e greu dar nu trebuie sa ti pese de parerea altora :* Oamenii sunt rai si judeca fara sa stie nimic.

| Cristina27061999 a răspuns:

Nu ii mai lua in seama
si eu sunt foarte sensibila
dar am inceput sa port in jurul meu un "scut"
pentru a ma proteja de toate rautatile lor
m-am gandit ca daca plang isi vor da seama ca ma ranesc si vor face aceleasi lucruri in continuare
dar daca le zambesti si le arati ca nu iti pasa de ce iti spun vor renunta
pentru ca vor vedea ca nu au niciun efect asupra ta
sper ca te-am ajutat :*

| Copac13 a răspuns:

Nu ii baga in seama ca pentru ei asta doare cel mai tare si in plus pe mine nu ma intereseaza ce cred alti despre mine conteaza doar ce crezi tu despre tine

| aria1996 a răspuns:

Mai parerea mea e ca ar trebui sa fii mai indiferenta fiindca lumea stie sa vorbeasca pe la spate doar atat. nu te stresa din cauza lor ei sunt doar invidiosi, tu esti o persoana cu mai mult caracter si cu bun simt asa ca, eu iti zic ignorai nu le da satisfactie vazandu-te suparata. asa ca ar trebui sa ai mai mult curaj si incredere in tine. sper sa iti fie de folos ceea ce ti-am spus.

| BlackStar99 a răspuns:

Hmmmm....prejudecati.Multi au aceasta problema inclusiv eu. Daca cineva te insulta, te judeca, nu uita ca doar iti aminteste ce crezi tu despre tine.In fiecare zi,eu eram insultat("n-ai prieteni,easti urat,prost etc.), mergeam acasa ma uitam in oglinda si spuneam:"Ce prost sunt". Apoi, am inceput sa-mi spun"ce bine arat" si lumea a inceput sa spuna acelasi lucru.
Nu uita, daca cineva te insulta, doar iti aminteste ce crezi tu despre tine.Ce ai in suflet se va materializa in afara sufletului.
Fi vesela si bucura-te de viata cat o mai ai.

| LorenaIlinca a răspuns:

Trebuie să te controlezi şi să te gândeşti că tot ţie îţi faci rău. Subconştientul este afectat şi te consumi degeaba! Dacă încetezi să-ţi pese vei vedea că pe viitor îţi va fi mult mai uşor. Cu toţi avem o sensibilitate, dar ea trebuie ascunsă în interiorul nostru şi nu trebuie s-o vadă nimeni, ci doar tu să ştii ca există. Pentru ca de regul oamenii sensibili sufla cel mai mult, iar ceilalţi când prind punctul slab al unui om profita la maxim pentru a-l face să sufere şi mai mult! happy

| InoueOrihime a răspuns:

Http://www.wattpad.com/67384934-ridica-te-si-lupta-continutul-cartii Citeste asta si te va ajuta FOARTE mult. Eu am scris-o si pe multi i-a ajutat. Sper sa iti placa.

| Alisse explică (pentru InoueOrihime):

Multumesc!

| InoueOrihime a răspuns (pentru Alisse):

happy Cu placere