Pai auzisem de noul ei album si o mai vazusem pe la TV promovandu-si noul album.Era al noulea ei album de studio.
Hai incepeti toti acum cu Madalina Manole, ca n-ati ascultat-o cand traia si acum va intereseaza soarta ei.
De ce nu ii pretuiti pe artisti cand traiesc?
Se pare ca era numai si numai cu gandurile ei. Dumnezeu sa o odihneasca in pace! Imi pare rau ca a renuntat la viata, e pacat ca, copilul ei nu si-o va aduce aminte niciodata.
Nu suntem atrasi de moarte, vrem doar, de aici si aceasta isterie, deja care s-a creat, sa intelegem rational, logic ce s-a intamplat...de ce? Eu una am inteles si imi pare rau caci cei care sunt langa noi nu stiu, nu pot sau nu vor sa intervina asa cum trebuie. Dar pana la urma nu e nimic de condamnat la sotul ei, a crezut cu tarie ca puterea lui Dumnezeu o va scapa. Din pacate nu a fost asa. Ca o invatatura din tot ce s-a intamplat cu ea si din tot ce a facut...viata merita traita, atata timp cat mai ai suflu, cat iti mai bate inima si stii, esti constient ca SPERANTA moare ultima.trebuie sa traiesti, trebuie sa lupti si fiindca suntem oameni, sa nu uitam ca intotdeauna trebuie sa ne gandim si la cei de langa noi.
anonim_4396 întreabă: