Intradevar gasesti si raspunsuri bine documentate si argumentate dar sa-ti dezleg„misterul" De fapt foarte multi useri au sub 20 de ani si nu poti avea pretentii la o cultura extrem de vasta dar poti aprecia istetimea si inteligenta lor. Din userii mai „batranciosi"... unii dau raspunsuri ok, altii stiu dar le este lene sa raspunda prea documentat, altii doar cred ca stiu etc.
La inceput si eu credeam ca e „pe bune"...adica se asteapta raspunsuri pertinente dar cu timpul imi dau seama ca prea putini se vor ajutati, de fapt e un mare chat, forum ce-o fi.Eu personal nu pot decat ori sa fiu ironic ori sa glumesc cand vad intrebari „grele"care pentru mine sunt copilarii:romane de duzina date drept carti nu stiu de care etc... apoi am inteles... copii sunt nevinovati
Poi..eu dau copy->paste doar atunci cand intreaba cineva despre zodii sau bancuri..atat
Sunt de aceas parere ca si romanticgirlX.Eu am scris cea ce am considerat ca e bine.Nu am dat copy paste.Intradevar mai exista si intrebari despre retete sau despre unele lucruri pe care le gasesti mai repede pe netAtunci se fac mici exceptii
Fiecare incearca sa ajute in felul lui, in functie de cunostintele pe care le are, daca nu le are cauta pe google si tot e un castig, invata si el, transmite si altora informatiile respective...
Copy/paste. dar ce zici de anumite intrebari care se pot afla raspunsurile doar la un simplu click?
Da intr-adevar, am vazut foarte multe intrebari cum zici tu, dar unele chiar nu au exlicatie din prisma experientei.chiar trebuie cautat, o anumita data. o anumita retzeta.
Oricum eu nu ma complic la astea.pentru ca se pot gasi foarte usor.
Asta e de dragul ¨funditelor¨si vezi doamne ce stiu eu .si restul habar nu au.
Pana la urma scopul este ¨Toti pentru unul¨
Enigma, trebuie sa fii fericit ca faci parte din aceasta comunitate.
Nu pentru ca "predomina geniile" ci, pentru ca ai si tu ce invata de la aceste persoane. Nu cred ca are importanta cum fac rost de informatiile pe care le posteaza, cat conteaza ca dau sfaturi bune.
Sunt persoane care chiar au experienta de viata si dau sfaturi, raspunsuri, bazate pe acea experienta. Eu nu stiu totul, stiu doar ce m-a interesat sa aflu. Acum sa nu spui si de mine ca-m raspuns copy-paste, si daca asa am facut, da sursa (glumesc).
Si eu am observat multe copy-paste-uri, dar asta e nu le stim pe toate.Respectivul care a pus intrebarea si asteapta raspunsul poate a cautat pe google si nu a gasit sau ii este lene sa caute el , asta e nu e nimica rau avand o limita bineinteles. Apreciez pe cei care specifica sursa.
Cate un pic din ambele - altii nu au timp nici sa citeasca de net informatiile care-l intereseaza si nu se supara daca cauta altcineva pentru el/ea...
Consider ca axul principal al site-ului il constituie raspunsul care poate ajuta pe cineva. de unde vine raspunsul nu-mi pasa, mai ales daca e bun.
Eu dau copy/paste doar atunci cand subiectul este mult prea amplu sau cand pur si simplu informatiile de pe net sunt mai elaborate decat ce as putea scrie eu(de obicei mentionez sursa de inspiratie). Prefer sa nu apelez la copy/paste dar cand este necesar aleg sa ofer o informatie sigura si cat se poate de adevarata.
Decat sa dai un raspuns care poate nu e inteles, mai bine dai o sursa sigura in care cel care are nevoie de informatie poate gasi ceva pe intelesul lui. Nu toti suntem genii, poate doar mai iuti de mana.
Eu nu dau copy paste, ...scriu ceea ce stiu si cred ca va fi bun pentru cel ce intreaba,...
Am mai zis'o undeva... cel care pune intrebarea n'ar putea pur si simplu sa dea un search pe google si sa afle raspunsul? eu cred ca are neovie de pareri diferite... daca nu intelegeti e problema voastra
de regula scriu ce stiu... dar daca e nevoie de citate sau alte chestiute. da .caut si pe google sau cartile/caietele mele.
@unbaiat-fac referire la userii mai ''batraniciosi''. pe cei tineri, si eu ii apreciez, cel putin asa se mai documenteaza si ei.insa ceea ce observ la ceilalti, sunt foarte multi care daca nu gasesc un corespondent pe goolge la respectiva intrebare pentru a face un copy/paste, dau raspunsuri de o incoerenta uimitoare.asta ma deranjeaza pe mine. oricum, tu ai observat care era ideea.
anonim_4396 întreabă:
Lucifer întreabă:
UnchiulRamiz întreabă: