Stii cum gasesti religia buna? dupa felul in care traiesc cei din religia respectiva. adica au roade bune.
Missule.esti departe de religie si de biserica si de ortodoxie.nici macar paralel/a.esti foarte jos. si in ce priveste; macelele. e clar.cat despre faptul ca esti fan crinu, stai la loc.nu sunt nici renumit nici atat de important sa-mi citesti raspunsurile toate.vezi la cele castigatoare, sa vezi ca nu sunt aceleasi.mai ales ca un raspuns nu poate avea si fundita, si stupid si, toate celelalte voturi.
Aaa. si bibliile nu difera. spun fiindca am avut grija sa le citesc si sa nu cred in minciuni.ci in adevarul adevarat.biblia ESTE adevarata. dar tu ca ortodox nu-ti cunosti religia TA. de celelalte nici nu poate fi vorba.ai vazut cat de iubit este PAPA de catre catolici? tu nu ai devat cuvinte de ocara pentru conducatorii tai religiosi.bag sama ca toti sunt niste rai si niste talhari. iar tu ai un hallo luminos deasupra capului.plecaciuni sfinte missfantoma.iti cersesc bunavointa. ignora-ma.
Lary_Lary_Habby_ întreabă:
mODIN întreabă: